skip to Main Content
Nieuwe Primark low-budget kledingwinkel opent in september haar deuren op Mallorca

Nieuwe Primark low-budget kledingwinkel opent in september haar deuren op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

primark mallorcaMALLORCA – Palma de Mallorca krijgt er een nieuwe winkel bij van de Ierse keten Primark. Voor diegene die dit merk niet kennen, het gaat hier om een Iers low-budget kledingconcern welke reeds 10 jaar operatief is in Spanje maar sinds enkele maanden flink aan het uitbreiden is. De Primark op Mallorca wordt geopend in een nieuw winkelcentrum nabij het vliegveld.

Primark maakte tijdens haar 10-jarig feestje bekend dat ze de komende jaren minstens 50 miljoen euro willen gaan investeren in nieuwe winkels in Spanje. Zo moeten er de komende maanden vier nieuwe winkels komen waaronder in Palma de Mallorca, Tarragona, Valencia en Bilbao.

De nieuwe en eerste Primark winkel van Mallorca wordt komende september geopend in het nieuwe winkelcentrum FAN Mallorca Shopping welke door de Carrefour groep gebouwd wordt en tevens in diezelfde maand wordt geopend. De winkel wordt verdeeld over twee verdiepingen waarbij men meer dan 5.600 vierkante meter aan verkoopruimte zal hebben, een van de grotere winkels van Spanje.

Primark landde 10 jaar geleden in Spanje en heeft inmiddels 41 winkels waar meer dan 5.000 personen werken. De eerste winkel werd in mei 2006 geopend in Madrid maar recent werd er nog een geopend aan de Gran Via welke nu de grootste winkel van Spanje is en de tweede grootste winkel van de wereld met 12.400 vierkante meter en meer dan 400 medewerkers – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken