skip to Main Content
Vrouw opgenomen in ziekenhuis na duiken in het aquarium van Palma op Mallorca
Aquarium Palma

Vrouw opgenomen in ziekenhuis na duiken in het aquarium van Palma op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Vrouw in ziekenhuis na zwemmen in aquarium Palma

Aquarium Palma

PALMA – Een 47-jarige vrouw is in ernstige toestand opgenomen in het ziekenhuis na het duiken in het aquarium van Palma op Mallorca. Volgens de kranten kreeg de vrouw eenmaal in het water om daar te zwemmen met roggen een paniekaanval en verwijderde ze haar bril en beademingsapparaat.

Op dat moment kreeg ze water binnen en is ze bijna verdronken. De duikers van het aquarium die haar hebben begeleid konden de vrouw echter snel uit het water halen en het ingeslikte water uit haar longen krijgen.

Het zou een dag als elke andere moeten worden met de dagelijkse activiteit waarbij mensen met de roggen in het aquarium van Palma kunnen zwemmen. Op dinsdag ging het echter helemaal mis toen een vrouw die deelnam aan de activiteit eenmaal in het water in paniek raakte en haar bril en ademhalingsregelaar weghaalde.

Op dat moment kreeg ze veel water binnen en stond ze op het punt te verdrinken. De begeleidende duikers konden de vrouw echter uit uit zwembad halen en het water uit haar longen krijgen waarna ze naar het ziekenhuis werd gebracht. Op dat moment raakte de vrouw echter in een shocktoestand en moest ze gereanimeerd worden.

Toen de ambulance eenmaal bij het aquarium was werd de vrouw verder verzorgd en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis in Palma.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken