Search
menu
Search

Vrouw opgenomen in ziekenhuis na duiken in het aquarium van Palma op Mallorca

Oeps ... foto ontbreekt!

Vrouw opgenomen in ziekenhuis na duiken in het aquarium van Palma op Mallorca

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Een 47-jarige vrouw is in ernstige toestand opgenomen in het ziekenhuis na het duiken in het aquarium van Palma op Mallorca. Volgens de kranten kreeg de vrouw eenmaal in het water om daar te zwemmen met roggen een paniekaanval en verwijderde ze haar bril en beademingsapparaat.

Op dat moment kreeg ze water binnen en is ze bijna verdronken. De duikers van het aquarium die haar hebben begeleid konden de vrouw echter snel uit het water halen en het ingeslikte water uit haar longen krijgen.

Het zou een dag als elke andere moeten worden met de dagelijkse activiteit waarbij mensen met de roggen in het aquarium van Palma kunnen zwemmen. Op dinsdag ging het echter helemaal mis toen een vrouw die deelnam aan de activiteit eenmaal in het water in paniek raakte en haar bril en ademhalingsregelaar weghaalde.

Op dat moment kreeg ze veel water binnen en stond ze op het punt te verdrinken. De begeleidende duikers konden de vrouw echter uit uit zwembad halen en het water uit haar longen krijgen waarna ze naar het ziekenhuis werd gebracht. Op dat moment raakte de vrouw echter in een shocktoestand en moest ze gereanimeerd worden.

Toen de ambulance eenmaal bij het aquarium was werd de vrouw verder verzorgd en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis in Palma.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?