Vrouw opgenomen in ziekenhuis na duiken in het aquarium van Palma op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Een 47-jarige vrouw is in ernstige toestand opgenomen in het ziekenhuis na het duiken in het aquarium van Palma op Mallorca. Volgens de kranten kreeg de vrouw eenmaal in het water om daar te zwemmen met roggen een paniekaanval en verwijderde ze haar bril en beademingsapparaat.

Op dat moment kreeg ze water binnen en is ze bijna verdronken. De duikers van het aquarium die haar hebben begeleid konden de vrouw echter snel uit het water halen en het ingeslikte water uit haar longen krijgen.

Het zou een dag als elke andere moeten worden met de dagelijkse activiteit waarbij mensen met de roggen in het aquarium van Palma kunnen zwemmen. Op dinsdag ging het echter helemaal mis toen een vrouw die deelnam aan de activiteit eenmaal in het water in paniek raakte en haar bril en ademhalingsregelaar weghaalde.

Op dat moment kreeg ze veel water binnen en stond ze op het punt te verdrinken. De begeleidende duikers konden de vrouw echter uit uit zwembad halen en het water uit haar longen krijgen waarna ze naar het ziekenhuis werd gebracht. Op dat moment raakte de vrouw echter in een shocktoestand en moest ze gereanimeerd worden.

Toen de ambulance eenmaal bij het aquarium was werd de vrouw verder verzorgd en in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis in Palma.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.