skip to Main Content
DJ David Guetta verlaat show na technische storing op Ibiza

DJ David Guetta verlaat show na technische storing op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

david1IBIZA – De fans van de Franse DJ en producer David Guetta hadden er maanden naar uitgekeken en 55 euro (of meer) neergeteld voor een entreekaartje voor het optreden in het Ushuaïa Beach Hotel op party-eiland Ibiza. Na een voorspoedige start van het spectaculaire optreden gebeurde er iets waardoor de fans al klagend en teleurgesteld naar huis konden gaan.

David Guetta was er klaar voor, het publiek was in de juiste partystemming en eigenlijk kon er niets misgaan tijdens het “Pool position” optreden van werelds beste betaalde DJ en producer David Guetta. Na ongeveer 60 minuten, op de helft van het twee uur durende spektakel, stopte de muziek echter plotsklaps. Dit gebeurde tot grote verrassing van het publiek, de gogodansers en de DJ zelf die niets anders kon doen dan de handen in de lucht te steken en weg te lopen.

In eerste instantie dacht het publiek dat alles onderdeel was van de show maar na diverse minuten en het afdruipen van de gogo danseressen wist men dat er iets aan de hand was. Er werd gefloten, geschreeuwd en met lichtstokjes gegooid naar het podium wat compleet leeg bleef. Volgens de organisatie ging het om een technische storing die niet op te lossen was, iets wat echter niet tegen het publiek werd gezegd op de avond zelf.

Na meer dan 60 minuten wachten en de hoop te hebben gehad dat David Guetta wel zou terugkomen, besloot het merendeel van het publiek het hotel te verlaten. Dit onder luid protest en met de klachtenformulieren in de hand. Het is niet bekend of de bezoekers geld terug gaan krijgen maar David Guetta heeft via Twitter zij excuses aangeboden voor het mislukte optreden, iets wat geheel te wijten was aan een technische storing, aldus de Dj zelf die voor die avond alweer een ander optreden had.

Voor veel mensen uit het publiek was het een grote teleurstelling en blij is men niet met de organisatie. – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken