skip to Main Content

Minder vrijgezellenfeesten en betere controle in de provincie Málaga

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Gemeentebesturen in de provincie Málaga denken eraan om de regels vast te leggen om de, vooral Britse en Spaanse, vrijgezellenavonden aan banden te leggen. Volgens de autoriteiten zien ze te dikwijls deelnemers aan deze avonden die ongepast gekleed zijn en die dikwijls bordjes meedragen met even ongepaste, seksuele teksten erop. Ook heeft men veel last van de luide muziek, megafonen en de openbare dronkenschap.

De socialistische partij (PSOE) in Málaga stad wil strengere regels waardoor de lokale politie sneller kan ingrijpen. Een voorbeeld van regelgeving kunnen de huidige maatregelen in Granada, Madrid, Almeria en Cádiz zijn.

Ook in Marbella denkt men aan strengere regels, volgens het gemeenteraadslid, Victoria Morales, worden vrouwen te dikwijls als objecten behandeld en gaat men het ongeciviliseerde en storende gedrag van de deelnemers aan de vrijgezellenavonden aan banden leggen.

Ook in Benalmadena en Torremolinos denkt men na over strengere regels om dergelijke feestjes aan banden te leggen.

Roger Frans Lauryssen

Dit artikel is geschreven door Roger Frans Lauryssen en geplaatst door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken