skip to Main Content
Huawei opent twee verdiepingen grote winkel aan de Gran Vía in Madrid
Huawei / Twitter

Huawei opent twee verdiepingen grote winkel aan de Gran Vía in Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Huawei opent nieuwe winkel in de Gran Vía in Madrid

Huawei / Twitter

MADRID – Telefoonproducent Huawei gaat de concurrentie aan met Apple, Xiaomi en Samsung door een nieuwe eigen winkel te verkopen in hartje centrum Madrid. De twee verdiepingen hoge winkel komt te liggen in nummer 48 aan de lange winkelstraat in Madrid, in het gebouw waar vroeger de C&A zat.

Naast de winkels van Samsung, Apple en Xiaomi zal de Gran Vía in Madrid binnenkort ook een Huawei winkel gaan krijgen. Het moet een zogenaamde “flag-store” winkel worden waar naast het huidige assortiment ook de allernieuwste telefoonmodellen als eerste te koop zullen zijn.

De Huawei winkel zal gelegen zijn in nummer 48 waar tot 2016 de C&A gevestigd was. Deze winkel opende in 2013 maar moest drie jaar later in 2016 alweer sluiten door de concurrentie van de grootste Primark winkel van Spanje gelegen in de nummer 32, in het gebouw waar tot aan 2013 de C&A was gelegen.

De Chinese telefoongigant is tegenwoordig de grootste smartphone verkoper ter wereld en naast Aziatische landen is Huawei ook Europa aan het veroveren met hun smartphones. Daarom was het tijd om een eigen grote winkel te openen in een straat waar concurrenten Apple, Samsung en Xiaomi al eigen winkels hebben.

Overigens is het niet de eerste Huawei winkel in Madrid want in 2017 werd in de Calle Principe de Vergara een 100 m2 grote winkel geopend. Wereldwijd heeft de Chinese telefoonproducent meer dan 45.000 winkels dus de stap om een grote winkel in Madrid te openen is niet vreemd voor Huawei.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by