Huawei opent twee verdiepingen grote winkel aan de Gran Vía in Madrid

Huawei opent twee verdiepingen grote winkel aan de Gran Vía in Madrid

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Telefoonproducent Huawei gaat de concurrentie aan met Apple, Xiaomi en Samsung door een nieuwe eigen winkel te verkopen in hartje centrum Madrid. De twee verdiepingen hoge winkel komt te liggen in nummer 48 aan de lange winkelstraat in Madrid, in het gebouw waar vroeger de C&A zat.

Naast de winkels van Samsung, Apple en Xiaomi zal de Gran Vía in Madrid binnenkort ook een Huawei winkel gaan krijgen. Het moet een zogenaamde “flag-store” winkel worden waar naast het huidige assortiment ook de allernieuwste telefoonmodellen als eerste te koop zullen zijn.

De Huawei winkel zal gelegen zijn in nummer 48 waar tot 2016 de C&A gevestigd was. Deze winkel opende in 2013 maar moest drie jaar later in 2016 alweer sluiten door de concurrentie van de grootste Primark winkel van Spanje gelegen in de nummer 32, in het gebouw waar tot aan 2013 de C&A was gelegen.

De Chinese telefoongigant is tegenwoordig de grootste smartphone verkoper ter wereld en naast Aziatische landen is Huawei ook Europa aan het veroveren met hun smartphones. Daarom was het tijd om een eigen grote winkel te openen in een straat waar concurrenten Apple, Samsung en Xiaomi al eigen winkels hebben.

Overigens is het niet de eerste Huawei winkel in Madrid want in 2017 werd in de Calle Principe de Vergara een 100 m2 grote winkel geopend. Wereldwijd heeft de Chinese telefoonproducent meer dan 45.000 winkels dus de stap om een grote winkel in Madrid te openen is niet vreemd voor Huawei.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.