Search
menu
Search

Huawei opent twee verdiepingen grote winkel aan de Gran Vía in Madrid

Oeps ... foto ontbreekt!

Huawei opent twee verdiepingen grote winkel aan de Gran Vía in Madrid

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Telefoonproducent Huawei gaat de concurrentie aan met Apple, Xiaomi en Samsung door een nieuwe eigen winkel te verkopen in hartje centrum Madrid. De twee verdiepingen hoge winkel komt te liggen in nummer 48 aan de lange winkelstraat in Madrid, in het gebouw waar vroeger de C&A zat.

Naast de winkels van Samsung, Apple en Xiaomi zal de Gran Vía in Madrid binnenkort ook een Huawei winkel gaan krijgen. Het moet een zogenaamde “flag-store” winkel worden waar naast het huidige assortiment ook de allernieuwste telefoonmodellen als eerste te koop zullen zijn.

De Huawei winkel zal gelegen zijn in nummer 48 waar tot 2016 de C&A gevestigd was. Deze winkel opende in 2013 maar moest drie jaar later in 2016 alweer sluiten door de concurrentie van de grootste Primark winkel van Spanje gelegen in de nummer 32, in het gebouw waar tot aan 2013 de C&A was gelegen.

De Chinese telefoongigant is tegenwoordig de grootste smartphone verkoper ter wereld en naast Aziatische landen is Huawei ook Europa aan het veroveren met hun smartphones. Daarom was het tijd om een eigen grote winkel te openen in een straat waar concurrenten Apple, Samsung en Xiaomi al eigen winkels hebben.

Overigens is het niet de eerste Huawei winkel in Madrid want in 2017 werd in de Calle Principe de Vergara een 100 m2 grote winkel geopend. Wereldwijd heeft de Chinese telefoonproducent meer dan 45.000 winkels dus de stap om een grote winkel in Madrid te openen is niet vreemd voor Huawei.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?