skip to Main Content
Uw Spanje vakantie specialist!

Uw Spanje vakantie specialist!

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

sol-1Soladore is in 2012 opgericht en we zijn ruim een jaar bezig geweest om een website te ontwikkelen die volledig aan onze wensen voldoet. Uiteindelijk hebben we de website in september 2013 live kunnen zetten. In deze moderne tijd, wordt steeds vaker door de reiziger op internet een vlucht geboekt en gaat men vervolgens op zoek naar een accommodatie. Lowcost airlines, zoals Ryanair en Transavia, breiden hun vluchtroutes continu uit.

sol-2Bij Soladore vindt u tegen een zeer gunstige prijs uw bijpassende accommodatie, het aanbod bestaat momenteel uit meer dan 400 accommodaties in meer dan 100 bestemmingen en dit aantal groeit dagelijks. Bij veel bestemmingen kunt u ook een transfer van de luchthaven tot uw hotel en vice versa erbij reserveren. Zo heeft u ook het complete pakket wat vroeger bij het reisbureau geboekt werd. Door deze manier van werken, zijn de prijzen ook dynamischer als vroeger, iedere dag kijkt een hotelier naar de bezetting en past hierop de prijzen aan. Onze website is zo ontwikkeld dat deze prijsaanpassingen onmiddellijk verwerkt worden.

Wij bieden accommodaties aan langs de gehele kust, onder andere aan de Costa Brava, de Costa Blanca, Costa del Sol tot aan de Costa de la Luz tegen de grens met Portugal aan, maar ook boekt u bij ons uw hotel of appartement op de Balearen en de Canarische eilanden.

sol-3Spanje heeft behalve prachtige kustplaatsen ook een rijke geschiedenis die een stedentrip zeer boeiend maakt. Prachtige gebouwen, pleinen en monumenten onder een stralende zon. Bijvoorbeeld het bruisende Barcelona, stad van Gaudí, of Spanje op z’n best in Sevilla, de bakermat van de tapas, de Moorse pracht in Granada of de heerlijke combinatie van stad en strand in Valencia. Barcelona en Madrid staan zelfs in de top 10 van populairste steden in de wereld. Wanneer u even wilt ontsnappen aan de hectiek van uw dagelijkse leven, is het heerlijk om een paar dagen te ontspannen en op te gaan in het Spaanse leven.

Voor de vakantieganger die iets unieks zoekt, hebben we nog de paradores in het programma. Een parador is een bijzonder hotel, welke bijna altijd gevestigd is in een voormalig klooster, paleis, middeleeuws kasteel of een andere prachtige residentie. Ze hebben allemaal een bijzondere ligging bovenop een heuvel, in de prachtige natuur of in een historisch centrum. De meeste paradores ademen nog de sfeer van vroeger, maar ze zijn allemaal aangepast aan de eisen van de moderne tijd. De categorie varieert van 3* tot 5* accommodaties. Doordat ze verspreid liggen over het gehele land, zijn ze uitstekend te combineren in een rondreis. Opmerkelijk is dat de restaurants van de paradores allemaal regionale gerechten bereiden, waardoor u ook op culinair gebied het betreffende deel van Spanje leert kennen. Overnachten in een parador is een unieke ervaring, u krijgt bij een aantal het idee dat u wordt teruggeworpen in de middeleeuwen of dat u in een sprookje terecht bent gekomen.

Indien u bij Soladore boekt, loopt u geen enkel risico. Wij zijn namelijk aangesloten bij het SGR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

I:  www.soladore.nl
E: info@soladore.nl
T: +31 40 8200939

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken