skip to Main Content
Georganiseerde misdaad laat van zich horen met twee doden in een week in Mijas

Georganiseerde misdaad laat van zich horen met twee doden in een week in Mijas

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

politie3MIJAS – Donderdag is in de wijk Miraflores in Mijas een man doorgeschoten op straat. Het gaat alweer om de tweede dode door schotwonden in een week tijd en de politie weet zeker dat de georganiseerde misdaad achter deze twee schietpartijen zit. Terwijl de politie nog op zoek is naar de daders is de vluchtauto van de tweede schietpartij uitgebrand teruggevonden in Marbella.

De man werd doodgeschoten toen hij in zijn auto wilde stappen in de Calle Geranio in de wijk Miraflores in La Cala de Mijas. De manier waarop de man werd neergeschoten en de snelle actie van de nu nog onbekende daders verwijzen naar een eerdere schietpartij de donderdag ervoor, nog geen week geleden. Hierbij werd toen een 30 jarige Columbiaanse man doodgeschoten in Las Lagunas, hij wilde op het moment van de schietpartij ook in zijn geparkeerde auto stappen.

Terwijl de politie nog druk bezig is met het onderzoek en op zoek is naar de daders heeft men de vermoedelijke vluchtauto van de tweede schietpartij uitgebrand teruggevonden in Marbella. De daders van de eerste schietpartij vluchtten op een scooter die nu nog spoorloos is.

De politie vermoed dat er een link is tussen de twee schietpartijen maar vooralsnog ontbreekt het aan harde bewijzen. Ook is nog niet bekend of de twee doodgeschoten personen elkaar kenden of niet. Eventuele getuigen word verzocht zich te melden bij de politie van Mijas – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken