skip to Main Content
Politie onderzoekt gewelddadige dood van uitbater restaurant in Petrer, Alicante

Politie onderzoekt gewelddadige dood van uitbater restaurant in Petrer, Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – De politie is met een onderzoek begonnen naar de gewelddadige dood van de uitbater en bedrijfsleider van het restaurant/bar welke hoort bij het Centro Excursionista Eldense in het natuurgebied Rabosa in de gemeente Petrer, provincie Alicante. De man werd zondagmorgen met een grote hoofdwond en levenloos gevonden door een medewerker van het lokaal. Vooralsnog tast de politie in het duister over het motief en de dader(s) van deze moord.

De 56-jarige Fernando Millán Chocero kwam net zoals elke werkdag rond 6.30 uur naar de bar/restaurant die bij het Centro Excursionista Eldense hoort om voorbereidingen te treffen voor de opening later die morgen. Dit keer echter is er iets fout gegaan waarbij de man met een steen op zijn hoofd werd geslagen en ter plaatse overleed aan de verwondingen.

Rond 8.00 uur werd Fernando gevonden door een medewerker van de bar die naar zijn werk was gekomen. De man belde meteen een ambulance die eenmaal ter plaatse niets meer kon doen voor de uitbater. De politie begon meteen met het onderzoek maar men tast nog volledig in het duister over het motief en over de identiteit van de dader of daders. De politie sluit een ongeval uit en meent dat Fernando om het leven is gebracht met een grote steen die ter plaatse werd gevonden.

Over het echte motief tast men nog in het duister al is later wel gebleken dat er bedreigingen waren aan het adres van Fernando vanwege onenigheid op het werk. Buiten dit mogelijke motief zijn er nog twee andere motieven maar daar wilde de politie niets over zeggen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken