skip to Main Content

Hoge temperaturen op Canarische Eilanden maar toch een wit-gekleurde Teide

Warm op Canarische Eilanden met wit-gekleurde Teide

Canarias7

TENERIFE – Ondanks de voor het begin van de herfst op de Canarische Eilanden hoge temperaturen was de Pico de Teide ofwel de top van de Spanje’s hoogste berg, de Teide, weer wit-gekleurd. Dat is in dit geval niet van de sneeuw, want daar is het nog niet koud genoeg voor, maar wel door de hagel die op het hoogste deel van het eiland Tenerife is gevallen.

Op maandag hadden (vroege) bezoekers van de Teide op het Canarische Eiland te maken met een wit-gekleurde top van Spanje’s hoogste berg. In de nacht van zondag op maandag was er blijkbaar regen gevallen op veel plaatsen op het vulkanische eiland maar was dit hagel op de Teide waardoor de berg wit-gekleurd was, dus niet van de sneeuw (die daar zeker kan vallen) maar van de hagel.

Terwijl men op het strand op Tenerife en de andere Canarische Eilanden volop kan genieten van warm weer en een strakblauwe lucht was dat op het hoogste punt van het eiland Tenerife dus anders.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijdere. // Uw emailadres moet u vanwege spam invullen maar er wordt door ons niets mee gedaan.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken