Vrouw ligt 15 jaar dood in haar woning in Madrid

Vrouw ligt 15 jaar dood in haar woning in Madrid
Beeld: Archieffoto

Vrouw ligt 15 jaar dood in haar woning in Madrid

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Gedurende 15 jaar heeft niemand haar gemist en dat is toch best opmerkelijk. Donderdag heeft de politie in Ciudad Lineal, een wijk van Madrid, het levenloze lichaam gevonden van een 78-jarige vrouw die voor het laatst in 2004 werd gezien. Volgens inwoners uit de buurt vraagt men al jaren of de politie een kijkje binnen in het appartement wilde nemen.

De oudere vrouw werd gemummificeerd in de badkamer gevonden en is op natuurlijke wijze overleden. Na de eerste voorlopige autopsie kan men concluderen dat het lichaam daar tussen de 14 en 16 jaar daar gelegen heeft. De vrouw werd voor het laatst in september 2004 gezien.

Pas ongeveer 15 jaar later was er een familielid die bij de politie meldde dat ze al heel lang niets van de 78-jarige vrouw gehoord had. Op dat moment ging de politie wel naar het appartement en trof men het levenloze en gemummificeerde lichaam aan van de vrouw. 

De staat waarin men de vrouw aantrof is te danken aan de vochtige badkamer en een ventilatierooster wat schijnbaar de ideale omstandigheden zijn om iets of iemand te mummificeren.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.