Search
menu
Search

Vrouw ligt 15 jaar dood in haar woning in Madrid

Oeps ... foto ontbreekt!

Vrouw ligt 15 jaar dood in haar woning in Madrid

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Gedurende 15 jaar heeft niemand haar gemist en dat is toch best opmerkelijk. Donderdag heeft de politie in Ciudad Lineal, een wijk van Madrid, het levenloze lichaam gevonden van een 78-jarige vrouw die voor het laatst in 2004 werd gezien. Volgens inwoners uit de buurt vraagt men al jaren of de politie een kijkje binnen in het appartement wilde nemen.

De oudere vrouw werd gemummificeerd in de badkamer gevonden en is op natuurlijke wijze overleden. Na de eerste voorlopige autopsie kan men concluderen dat het lichaam daar tussen de 14 en 16 jaar daar gelegen heeft. De vrouw werd voor het laatst in september 2004 gezien.

Pas ongeveer 15 jaar later was er een familielid die bij de politie meldde dat ze al heel lang niets van de 78-jarige vrouw gehoord had. Op dat moment ging de politie wel naar het appartement en trof men het levenloze en gemummificeerde lichaam aan van de vrouw. 

De staat waarin men de vrouw aantrof is te danken aan de vochtige badkamer en een ventilatierooster wat schijnbaar de ideale omstandigheden zijn om iets of iemand te mummificeren.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?