skip to Main Content
Andalusië en fietsen: een topcombinatie!

Andalusië en fietsen: een topcombinatie!

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

fietshotel-1Sportief en zorgeloos op vakantie met Andalusië fietsreizen.

Andalusië fietsreizen stelt uw vakantie samen, zoals u dat wenst. En neemt u zorgen uit handen. U heeft namelijk vakantie.

Service

We halen u persoonlijk van vliegveld Málaga en brengen u naar een goed hotel. Bijvoorbeeld het knusse en rustige hotelletje ‘San Francisco’, midden in het romantische Ronda. Een reiziger: “Na een gezellige en informatieve autorit hebben we onze spullen gedropt in het hotel. Ger heeft nog even geregeld dat we net voor middernacht nog een maaltijd konden krijgen.” Ook de fietsen staan al voor u klaar. “Ger heeft een aantal hele mooie zwarte Trek Madone 1.2’s voor ons klaar staan. Shimano 105 triple, dus aan alles is gedacht.”

Leuke routes

fietshotel-2Gids Ger de Heus kent de streek door en door. Hij kent de mooiste plekjes en laat je de mooiste uitzichten zien. Ger: “Onze thuisbasis is het bergdorp Ronda. In principe is rondom Ronda altijd een leuk, uitdagend en mooi parcours te vinden. Hiervoor hebben we leuke routes in de Garmin uitgezet, maar zelf een rondje uitzetten is geen enkel probleem. Je kent de wegen en plaatsen snel genoeg en zoals gezegd, alle wegen zijn zeer goed berijdbaar en van het verkeer heb je nauwelijks last.” Een tevreden gast schrijft op de website: “Na overleg met Ger, heeft hij voor ons zes prachtige ritten uitgestippeld en dit over goede wegen, door een prachtig lentelandschap. Echt top!”

Zomaar een dag…

fietshotel-3We fietsen richting de Puerta de las Palomas, die met zijn 1357m hoogte, de hoogste berg is in de omgeving. Een hele mooie beklimming met een lastige afdaling brengt je in Grazalema, waar het goed lunchen is op het gezellige dorpsplein. Via prachtig mooie wegen rijden we weer terug naar Ronda.

Na een week…

De vakantie-ervaring van een tevreden gast: “Met bijna 600 km in de benen, prachtige indrukken van het gebied en de geweldige begeleiding van Ger neemt de groep na een week afscheid. We zijn allemaal boven gekomen, met Ger de Heus als fietsend slot op de deur om tijdens moeilijke momenten even een steuntje in de rug te kunnen geven.”

Krijgt u al vakantiekriebels?

Ook deze geweldige streek ervaren op de fiets? Klim met ons op de racefiets en ontdek het geweldige Andalusië met Andalusië Fietsvakanties.

De voordelen op een rijtje:

  • een sportieve uitdaging,
  • in een prachtige omgeving,
  • weg van het massatoerisme,
  • met geschikte routes voor elk niveau,
  • goed verzorgd.

Meer informatie vindt u op http://andalusiefietsreizen.nl/

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken