skip to Main Content
Nieuwe vliegveld van Murcia krijgt verbinding met België, Ierland en Groot Brittannië
Archieffoto

Nieuwe vliegveld van Murcia krijgt verbinding met België, Ierland en Groot Brittannië

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – Het nieuwe vliegveld van Murcia Aeropuerto Internacional de la Región de Murcia zal vanaf 2019 op zijn minst verbonden zijn met België, Ierland en Groot Brittannië. In principe moeten de routes vanaf 15 januari volgend jaar beginnen aldus de regionale regering in Murcia.

Zoals het er nu naar uitziet komen er vanaf het moment dat het vliegveld open gaat op 15 januari 2019 vliegverbindingen tussen het vliegveld van Corvera (Murcia) uitgevoerd door Ryanair, easyJet en TUIfly. De kans is echter aanwezig dat er andere luchtvaartmaatschappijen bij komen de komende maanden maar dat is nu nog niet zeker.

Ryanair is de vliegmaatschappij die de meeste routes zal gaan uitvoeren zoals naar Londen-Stansted, Londen-Luton, Manchester, East Midlands, Birmingham, Leeds-Bradford en Dublin.

EasyJet zal het vliegveld van Murcia verbinden met Londen-Gatwick, Londen-Southend en Bristol.

TUIfly zal vliegen tussen Murcia en Brussel-Charleroi en Antwerpen.

Er zijn naast de eerder genoemde maatschappijen ook andere luchtvaartmaatschappijen die interesse hebben getoond in vluchten vanaf en naar het nieuwe vliegveld van Murcia.

Zo willen Vueling (Naar Barcelona), Norwegian (Scandinavische landen), Aerlingus (Ierland), Volotea (naar Asturië) en Jet2 (bestemmingen nog onbekend) ook routes gaan vliegen vanaf de tweede helft van 2019.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
 1. Best dat BrusselsAirlines zijn vluchten eveneens herbekijkt en ook vluchten inboekt op Corvera ipv enkel op Alicante .
  Succes verzekerd.

 2. Ik mag toch hopen dat Transavia ook vanaf Rotterdam of Amsterdam op Corvera gaat vliegen. Vanaf de zomerdienst , dus eind maart .

 3. Zal niet meer gaan op San Javier na 14 januari, is dan gesloten. Heb reeds email gestuurd naar Tui en zijn op de hoogte maar veranderen hun website niet. Heb ook gevraagd waarom het dan nog niet aangepast is, antwoord :wij zijn op de hoogte. Is wel vervelend voor mensen die vliegen tussen 15 januari en 1 april maar het zal dus wel op Corvera zijn.

  1. Bizar ! Maar bon, heeft niet zo ‘n belang ; zo ver liggen San Javier en Corvera niet van mekaar .
   Ik zelf ga steeds per trein naar Zaventem en vlieg van daaruit naar Alicante, om aan te komen per huurauto aan de Mar Menor .

 4. Beste,
  IK hoop dat wij ook op Murcia gaan kunnen vliegen.
  Ik heb al geprobeerd om te boeken maar dat lukt
  nog altijd NIET ????
  Hopelijk lukt dat nog VOOR Januari 2019 ?????
  HET DUURT NU AL LANG GENOEG, hoe dikwijls
  is dat nu al verlengt geweest MURCIA CORVERA

  Mvg Vanhalst Jean-Claude

  1. In het artikel staat dat in Corvera de vliegroutes starten op 15/01/2015, dus . . .
   Volgens de website van TUI starten haar vluchten vanuit Charleroi naar Corvera begin april 2019 . Tot vóór die datum nog altijd naar San Javier (ook in Murcia) .
   Jammer dat er vanuit Zaventem (nog) geen vluchten naar Corvera voorzien zijn .

   1. Hoop eveneens dat er eens vluchten zijn vanuit Zaventem naar Corvera, want nu vanuit Alicante 1 uur rijden om tot aan mij appartement te komen.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken