skip to Main Content

Dode Nederlander gevonden in Serinyà (Girona)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – De politie heeft vrijdag een 33-jarige Nederlander dood aangetroffen in een landhuis in het dorp Serinyà in het noordoosten van Spanje. Hoe de man om het leven is gekomen, is nog onbekend.

De ouders van de man zijn spoorloos. In de woning vonden agenten een briefje waarin staat dat zij van plan waren zich in de rivier de Fluvia te verdrinken. Van hen ontbreekt ieder spoor. Politie en brandweer zoeken in en bij de rivier naar hen. Het gezin woonde al jaren in Spanje en verhuurde vakantieappartementen in hun landhuis.

Het gaat om een 33 jarige autistische man die in een rolstoel zat en samen met zijn ouders in een Casa Rural woonde waar ze vakantieappartementen verhuurden. De familie Van Arkel zijn zelf rond de zeventig en lieten in het huis een briefje achter met daarop de tekst dat zij zich gingen verdrinken in de Río Fluvià. De politie is dan ook inmiddels een groot onderzoek begonnen en een zoektocht naar de verdwenen ouders. Alles wijst echter op een gezamenlijke zelfmoordpoging van de familie.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend