skip to Main Content

Lichamen ouders dode Nederlandse man gevonden in rivier Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – (Redactie) De politie heeft zaterdag in de Rió Fluvià in de provincie Girona de lichamen gevonden van de ouders van de 33-jarige Nederlander die vrijdag dood was aangetroffen in een nabijgelegen Casa Rural.

Het gaat om een Nederlandse man en een Spaanse, maar in Nederland geboren, vrouw. De politie vond eerst de auto van het echtpaar en vervolgens vonden duikers de lichamen van het echtpaar in de rivier.

Volgens de Spaanse media werd de 33-jarige man op kerstavond gevonden door een Nederlands echtpaar dat te gast was op de vakantieboerderij van de familie. Ze zouden het levenloze lichaam van de zoon in de badkamer hebben gevonden. Ook vonden ze een briefje waaruit bleek dat de familie van plan was zich van het leven te beroven, aldus de krant.

De 33 jarige zoon was autistisch en zat in een rolstoel. Wat er precies gebeurt is moet nog worden uitgezocht maar waarschijnlijk is de zoon om het leven gebracht en hebben de ouders samen zelfmoord gepleegd. Rondom het huis zijn resten van bloek gevonden. De familie woonde al jaren in het landhuis aan de rand van het dorp Serinyà. (Europa Press)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend