menu: rubrieken, zoeken & meer

‘Feliz Navidad’ en Prettige Kerstdagen namens de redactie

'Feliz Navidad' en Prettige Kerstdagen namens de redactie
Beeld: Freepik (aangepast)

‘Feliz Navidad’ en Prettige Kerstdagen namens de redactie

Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Wij wensen alle lezers van SpanjeVandaag prettige Kerstdagen ofwel in het Spaans een Feliz Navidad. Wij hopen dat iedereen het afgelopen jaar genoten heeft van alle nieuwsberichten, informatieve artikelen en achtergrondinformatie over Spanje. Niet alleen op SpanjeVandaag maar ook op onze andere websites SpanjeWeetjes SpanjeTopTien en WikiSpanje waar nog veel meer Spanje gerelateerde informatie te vinden is.

Met deze kerst en de komende jaarwisseling sluiten we ons alweer 13e jaar af maar het was ook meteen het tweede vreemdste jaar vanwege de pandemie en de corona-crisis. Spanje heeft veel geleden wat betreft de corona-doden en besmettingsgevallen en de genomen corona-maatregelen.

Wij hebben gedurende al deze maanden geprobeerd zoveel mogelijk alle Spanje-fans en de in Spanje wonende Nederlanders en Belgen op de hoogte te houden van de maatregelen, veranderingen en corona-cijfers. Dat is uiteraard veel werk maar iets dat we graag doen om iedereen in het Nederlands op de hoogte te houden van de corona-ontwikkelingen in Spanje die steeds veranderen en per regio weer anders zijn.

Gedurende de Kerstdagen wordt er even geen of minder nieuws geplaatst zodat ook wij samen met onze familie en vrienden van alle lekkernijen, maaltijden, cadeaus en kerstliedjes kunnen genieten 🙂 Onze excuses voor het ongemak.

OVERIGENS wil de redactie van SpanjeVandaag alle lezers bedanken voor de vele kerstreacties die we via de a-mail hebben ontvangen en de gulle donaties die we hebben binnengekregen via deze pagina of het FORMULIER hieronder.

Wij stellen dit zeer op prijs en het geeft ons extra kracht en motivatie om nog meer Spanje nieuws en Spanje wetenswaardigheden te melden de rest van dit jaar en het volgende jaar (en alle jaren die daarop volgen natuurlijk). ¡Muchas gracias!

Total: € -

Namens de redactie,
Remco Stoffer