‘Feliz Navidad’ en Prettige Kerstdagen namens de redactie

'Feliz Navidad' en Prettige Kerstdagen namens de redactie
Beeld: Freepik (aangepast)

‘Feliz Navidad’ en Prettige Kerstdagen namens de redactie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Wij wensen alle lezers van SpanjeVandaag prettige Kerstdagen ofwel in het Spaans een Feliz Navidad. Wij hopen dat iedereen het afgelopen jaar genoten heeft van alle nieuwsberichten, informatieve artikelen en achtergrondinformatie over Spanje. Niet alleen op SpanjeVandaag maar ook op onze andere websites SpanjeWeetjesSpanjeTopTien en WikiSpanje waar nog veel meer Spanje gerelateerde informatie te vinden is.

Met deze kerst en de komende jaarwisseling sluiten we ons alweer 13e jaar af maar het was ook meteen het tweede vreemdste jaar vanwege de pandemie en de corona-crisis. Spanje heeft veel geleden wat betreft de corona-doden en besmettingsgevallen en de genomen corona-maatregelen.

Wij hebben gedurende al deze maanden geprobeerd zoveel mogelijk alle Spanje-fans en de in Spanje wonende Nederlanders en Belgen op de hoogte te houden van de maatregelen, veranderingen en corona-cijfers. Dat is uiteraard veel werk maar iets dat we graag doen om iedereen in het Nederlands op de hoogte te houden van de corona-ontwikkelingen in Spanje die steeds veranderen en per regio weer anders zijn.

Gedurende de Kerstdagen wordt er even geen of minder nieuws geplaatst zodat ook wij samen met onze familie en vrienden van alle lekkernijen, maaltijden, cadeaus en kerstliedjes kunnen genieten 🙂 Onze excuses voor het ongemak.

OVERIGENS wil de redactie van SpanjeVandaag alle lezers bedanken voor de vele kerstreacties die we via de a-mail hebben ontvangen en de gulle donaties die we hebben binnengekregen via deze pagina of het FORMULIER hieronder.

Wij stellen dit zeer op prijs en het geeft ons extra kracht en motivatie om nog meer Spanje nieuws en Spanje wetenswaardigheden te melden de rest van dit jaar en het volgende jaar (en alle jaren die daarop volgen natuurlijk). ¡Muchas gracias!

Total: € -

Namens de redactie,
Remco Stoffer

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.