Search
menu
Search

‘Feliz Navidad’ en Prettige Kerstdagen namens de redactie

Oeps ... foto ontbreekt!

‘Feliz Navidad’ en Prettige Kerstdagen namens de redactie

Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Wij wensen alle lezers van SpanjeVandaag prettige Kerstdagen ofwel in het Spaans een Feliz Navidad. Wij hopen dat iedereen het afgelopen jaar genoten heeft van alle nieuwsberichten, informatieve artikelen en achtergrondinformatie over Spanje. Niet alleen op SpanjeVandaag, maar ook op onze andere websites SpanjeWeetjesSpanjeTopTien en WikiSpanje waar nog veel meer Spanje gerelateerde informatie te vinden is.

Met deze kerst en de komende jaarwisseling sluiten we ons alweer 14e jaar af en gaan we starten met ons 15e SpanjeVandaag-jaar. 15 jaar lang hebben we geprobeerd jullie op de hoogte te houden van het dagelijkse Spanje nieuws, soms iets meer en soms iets minder, soms leuk en soms niet leuk, maar wel altijd actueel.

Gedurende de Kerstdagen wordt er even geen of minder nieuws geplaatst zodat ook wij samen met onze familie en vrienden van alle lekkernijen, maaltijden, cadeaus en kerstliedjes kunnen genieten 🙂 Onze excuses voor het ongemak.

OVERIGENS wil de redactie van SpanjeVandaag alle lezers bedanken voor de vele kerstreacties die we via de e-mail hebben ontvangen en de gulle donaties die we hebben binnengekregen via deze pagina, het FORMULIER hieronder of de TIKKIE QR-code die je kunt scannen om via TIKKIE te doneren.

Wij stellen dit zeer op prijs en het geeft ons extra kracht en motivatie om nog meer Spanje nieuws en Spanje wetenswaardigheden te melden de rest van dit jaar en het volgende jaar (en alle jaren die daarop volgen natuurlijk). ¡Muchas gracias!

Total: € -
tikkie21dec

Namens de redactie,
Remco Stoffer

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?