skip to Main Content
Lokale politie Alicante krijgt fietsen met trapondersteuning

Lokale politie Alicante krijgt fietsen met trapondersteuning

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – De agenten van de fietsbrigade van de Policía Local van Alicante hebben fietsen met trapondersteuning gekregen om het werk te vergemakkelijken. De leden van de “brigada ciclista” fietsen op jaarbasis meer dan 24.000 kilometer dus een beetje hulp bij het trappen is wel makkelijk. Daarnaast kunnen de agenten met fietsen met trapondersteuning sneller ergens naartoe fietsen als er problemen zijn.

De agenten van de fietsbrigade in Alicante zijn erg blij met de nieuwe fietsen waardoor ze beter en sneller hun werk kunnen doen. Met deze mountain/city bikes met trapondersteuning zullen de agenten niet alleen makkelijker hun rondes kunnen doen maar zullen ze ook sneller en efficiënter kunnen reageren als er iets gebeurt zoals diefstal, zakkenrollen, ongeluk etc.

De gemeente Alicante heeft in totaal 6.000 euro uitgegeven aan acht fietsen die ze nu hebben gekocht voor de agenten van de Policía Local. Deze agenten fietsen gemiddeld 25 kilometer per dag wat de batterijen van deze fietsen makkelijk aan zouden moeten kunnen. De fietsen met trapondersteuning hebben de vier jaar oude conventionele city/mountain bikes vervangen.

Vanaf nu zal de “brigada ciclista” ook de bijnaam “brigada eléctrica” krijgen, aldus de agenten die niet konden wachten om de fietsen te proberen.

Foto: Diario Información

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. 6.000,- voor 8 van zukke fietsen? Daar koop je niet eens een fatsoenlijke fiets voor zonder “hulpmiddel”.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken