skip to Main Content

Bejaard echtpaar in Torremolinos zoent bijna 6 uur lang en verbeterd record

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – (Redactie) Julián Ramos en Sara Cózar van 68 en 64 jaar oud hebben in Torremolinos een waar record gezet door non-stop 5 uur 45 minuten te zoenen. Deze geste van liefde zorgde ervoor dat dit echtpaar uit Málaga het record verbrak en de prijs won voor langste zoen ter wereld. Deze liefdevolle wedstrijd vond plaats in het Palacio de Congresos in de badplaats tijdens de eerste Expojubilados.

Aan de wedstrijd namen in totaal 14 echtparen deel die ouder dan zestig jaar waren. Van die 14 echtparen wisten slechts drie stelletjes de finale te bereiken door langer dan 4 uur en 30 minuten te zoenen, zonder te stoppen om naar het toilet te gaan of water te drinken. Uiteindelijk wist een ander stel uit Fuengirola tot 5 uur 42 minuten en 15 seconden te komen maar moesten zij stoppen voor medische assistentie. Hierdoor kon het winnende echtpaar nog drie minuten doorgaan voordat ook zij stopten met elkaar de liefde te verklaren via een zoen, een lange zoen.

Het bejaarde stel uit Málaga wist uiteindelijk met een trofee en 1.000 euro aan prijzengeld naar het hotel terug te keren. Daarnaast staat het echtpaar nu wereldwijd bekend als langst zoenende echtpaar van 60+.

Expojubilados

Tijdens de eerste Expojubilados beurs in Torremolinos worden verschillende activiteiten gehouden die te maken hebben met mensen die gepensioneerd zijn. Zo zijn er ludieke activiteiten maar ook modeshows, productpresentaties en Miss- en Mister verkiezingen voor opa en oma van Spanje. Al mocht dit allemaal kinderachtig klinken, toch kwamen op deze eerste editie van de Expojubilados duizenden bejaarden af die het reuze naar hun zin hadden. De organisatie heeft dan ook al aangekondigd volgend jaar weer een Expojubilados te organiseren. Dit jaar eindigt de beurs op zondag 27 februari dus mocht je in de buurt wonen en de correcte leeftijd hebben dan kun je nu nog naar Torremolinos rijden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend