skip to Main Content

Fuengirola in top 20 van meest gevraagde toeristenplaatsen aldus hoteles.com

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

FUENGIROLA – (Redactie) De vakantieplaats Fuengirola bevindt zich in de top 20 van meest gevraagde badplaatsen ter wereld volgens een studie van de website hoteles.com. Deze erkenning volgt op de nominatie in 2010 van beste hotels wat betreft kwaliteit en service in de deelstaat Andalucía. Het aantal repeaters in Fuengirola is behoorlijk groot, een 54% van de toeristen komt vaker terug naar Fuengirola, aldus een woordvoerder van het toeristenkantoor.

Toch is het verrassend dat volgens hoteles.com uit hotels wereldwijd gekozen is voor een bestemming als Fuengirola. Dit vanwege het feit dat er ook landen als Mexico, Brazilië en andere bekende vakantiebestemmingen in de lijst staan. Hoteles.com werkt met 130.000 hotels wereldwijd waaruit, door de gegevens te vergeleken, een top 20 samengesteld werd naar meest gevraagde vakantieplaatsen en hotels. In Fuengirola staan 45 hotels met een totaal van 13.000 bedden, zes hotels hebben de Q gekregen een kwaliteitswaarborg.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend