skip to Main Content

Man in Alicante zal eindelijk 30 kilo zware tumor op zijn testikels weg laten halen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) Ondanks het feit dat het Daniel Enrique Morales werd medegedeeld dat hij gewicht moest verliezen, zal de man met een 30 kilo zware tumor op zijn testikels toch geopereerd worden in Alicante. Hem werd verteld dat de tumor alleen weg kon worden gehaald indien de man zijn gewicht van 200 naar 80 kilo zou verlagen, iets wat met een tumor van 30 kilo vrij lastig is aangezien hij amper kan bewegen.

De 50 jarige Daniel Enrique Morales woont in Alicante en heeft met zijn lichaam niet veel geluk. In 2009 werd bij hem een tumor in de maag weggehaald van tenminste 50 kilo maar ondanks het succes van deze operatie heeft Daniel nu een tumor van rond de 30 kilo op zijn testikels. De man uit Alicante stond al jaren op de wachtlijst om een maagverkleingsoperatie te ondergaan. Toen hij eindelijk aan de beurt was werd bij hem vastgesteld dat hij een tumor in zijn maag had van rond de 50 kilo. Deze werd verwijderd maar daar hielden zijn problemen niet mee op.

Sinds zijn operatie ontstond er een nieuwe tumor rondom zijn testikels die inmiddels een gewicht van bijna 30 kilo heeft aangenomen. Daniel Enrique Morales staat inmiddels weer op de wachtlijst voor een operatie maar hem werd medegedeeld dat als hij zijn gewicht niet zou terugbrengen van 200 naar 80 kilo hij niet geopereerd zou kunnen worden. Nu lijkt het er echter toch op dat de Alicantino geopereerd zal worden in maart.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend