skip to Main Content
Málaga krijgt binnenkort weer Arabische baden

Málaga krijgt binnenkort weer Arabische baden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Het bedrijf Hammam Al Andalus uit Granada zal binnenkort haar vierde vestiging openen in Spanje van de Arabische Baden. Na Granada, Córdoba en Madrid is het nu de beurt aan de inwoners en bezoekers van Málaga om te genieten van de zwembaden en wellness in de stijl van de oude Arabische Baden.

De nieuwe baden worden in het historische centrum van de stad Málaga geopend en zullen naast een toeristische trekpleister ook een medische betekenis moeten krijgen. Het bedrijf Hammam Al Andalus heeft meer dan 5 miljoen euro geïnvesteerd in de nieuwe baden die de gebruikers moeten terugbrengen naar het oude medina van Málaga.

De nieuwe Arabische baden worden in Málaga geopend in twee gebouwen die werden aangeschaft door het bedrijf nabij de Plaza de los Mártires, op nummer vijf en vlakbij het Thyssen Museum. Het geheel zal een oppervlakte hebben van 1.300 vierkante meter waarna de nieuwe baden van Málaga meteen ook de grootste zijn van de groep.

15 jaar geleden opende het bedrijf aan de voet van het Alhambra in Granada haar eerste Arabische Baden waarna het bedrijf ook vestigingen opende in Córdoba en Madrid. Nu is het de beurt aan Málaga zodat de inwoners en bezoekers kunnen genieten van de baden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken