skip to Main Content
Marokkaans meisje in Murcia pleegt zelfmoord om aan uithuwelijking te ontsnappen

Marokkaans meisje in Murcia pleegt zelfmoord om aan uithuwelijking te ontsnappen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – In het zuiden van Spanje, in de regio Murcia, heeft een Marokkaans meisje van 16 jaar zelfmoord gepleegd om de uithuwelijking met een 60-jarige man te voorkomen.

Het drama voltrok zich in Torre-Pacheco, melden lokale bronnen. Volgens Yabiladi stond het meisje op het punt uitgehuwelijkt te worden met een veel oudere man. De hond van een buurman vond het lichaam van Fatima uiteindelijk terwijl ze aan een hoogspanningsmast aan een sjaal hing. Door de uithuwelijking raakte ze ernstig depressief. Voordat ze zelfmoord pleegde waarschuwde de jonge Marokkaanse haar vrienden op school nog.

Volgens getuigen was Fatima erg verdrietig en angstig omdat haar ouders haar naar Marokko zouden brengen om met de oudere man te trouwen. ‘Ik heb geen zin meer om te blijven leven’, zei ze tegen vrienden op school. Daarna verliet ze plotseling het gebouw, meldt nieuwsbron Averdad.

Lees verder op nieuws.marokko.nl

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken