skip to Main Content
Een scheet leidt tot schietpartij met drie gewonden tot gevolg in Valencia
(foto ter illustratie)

Een scheet leidt tot schietpartij met drie gewonden tot gevolg in Valencia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

(foto ter illustratie)

(foto ter illustratie)

VALENCIA – Een vreemde ruzie over een scheet heeft afgelopen zondagavond geleid tot een schietpartij waarbij een man zwaargewond raakte en drie anderen lichtgewond. Het voorval deed zich voor in de gemeente Torrent, provincie Valencia. De zwaargewonde man werd naar het ziekenhuis gebracht en verkeert in kritieke toestand. De schutters en gewonden (inclusief de persoon die de scheet heeft gelaten) zijn leden van rivaliserende zigeunerbendes.

Een simpele scheet kan tot veel emoties leiden schijnbaar. De ruzie in de plaats Torrent ontstond toen een lid van een rivaliserende familie een ander lid van de andere familie op straat kruiste en daarbij een scheet liet. Schijnbaar wordt dat in de zigeunerwereld als belediging opgevat want niet veel later brak de hel los.

Overige leden van de families mengden zich in de discussie waarbij ook de vrouwen vrolijk deelnamen. De gemoederen liepen zo hoog op dat uiteindelijk de leden van de families wapens begonnen te trekken en op elkaar begonnen te schieten.

De zwaargewonde man is een 57-jarige inwoner van Torrent die met maagwonden werd opgenomen in het ziekenhuis, hij vecht nog steeds voor zijn leven. De 29-jarige zoon van deze man liep een schotwond op in zijn been en ook twee anderen raakten licht gewond. Het is niet bekend of de schetenlater ook tussen de gewonden zit. Er moesten meer dan 50 agenten van de speciale eenheid aan te pas komen om de gemoederen te sussen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken