skip to Main Content
Spaanse hammendief gepakt dankzij spoor van vet op straat in Cádiz
(foto ter illustratie)

Spaanse hammendief gepakt dankzij spoor van vet op straat in Cádiz

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

(foto ter illustratie)

(foto ter illustratie)

CÁDIZ – De eigenaren van een beroofde bar hadden het dit keer erg makkelijk om een dief op te sporen in de plaats Sanlucar de Barrameda in de provincie Cádiz. In de tapasbar van Domingo Infante werd de achterdeur geforceerd en werden naast een grote televisie en geld ook diverse dure Jamones (Spaanse hammen) meegenomen. Gelukkig kon men via een spoor de dief snel te pakken krijgen.

Terwijl de bareigenaar een slotenmaker aan het bellen was merkte deze op dat er een spoor van vet op straat lag. Dat vet was afkomstig van de 120 euro kostende (per stuk) hammen die gestolen waren uit zijn bar. De bareigenaar en zijn echtgenote besloten daarop het spoor van vet te volgen en kwamen zo terecht bij een woning gelegen net achter de bar. Toen eenmaal duidelijk leek te zijn dat de hammendief daar waarschijnlijk zal wonen, werd de politie gebeld.

In eerste instantie wilden de huurders van de woning de politie niet binnenlaten. Toen de agenten later met een huiszoekingsbevel kwamen opdagen werden in het huis achter de bar inderdaad de hammen en televisie gevonden. De dief woonde daar met zijn ouders. Er missen echter nog vijf hammen en de politie is nog op zoek naar de handlanger en uiteraard de dure hammen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken