skip to Main Content

Reddingswerkers op zoek naar vermiste journaliste in Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – (Else Beekman) De zoektocht naar de 31-jarige journaliste Irene Rigall is opnieuw geopend met als voornaamste aandachtsgebied de Ter-rivier vanaf de oorsprong tot aan Girona.

Rigall is al 11 dagen vermist en zou door diverse mensen nog zijn gezien op verschillende locaties in verwarde toestand . De meest concrete meldingen kwamen van mensen die haar zagen in twee bars en op straat in Playa de Aro.

Omdat haar tas met officiële documentatie, haar portemonnee, telefoon, credit cards, fototoestel en zonnebril werd gevonden langs een weg bij Girona nabij de rivier, zijn de reddingsteams opnieuw begonnen met zoeken. Tot nu toe nog onder succes, aldus de brandweer van Girona.

Een helikopter, duikers, de brandweer en de politie met speurhonden hebben zorgvuldig het hele gebied uitgekamd naar een spoor van de journaliste. Ook familie en vrienden voeren al dagen een intense zoektocht – onder meer via sociale websites als Facebook en Twitter – naar de journaliste van de regionale krant ‘El Punt’.

Mager postuur

Op het moment van verdwijning droeg ze vermoedelijk een beige jas, grijze broek en witte sportschoenen. Ze heeft een mager postuur en is ongeveer 1.70 meter lang met donker, halflang haar.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend