skip to Main Content
SPAIN; here we come….or not?!

SPAIN; here we come….or not?!

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

comewithme-1

Wie herkent het niet? In het druilerige Nederland met je vrienden aan tafel, lekker glaasje wijn erbij.
En dan aan het eind van de avond zijn er de grootse plannen over de komende vakantie; waarom niet gezellig met elkaar op vakantie? Heel leuk plan, maar iedereen wil wat anders en dan uiteindelijk komt het er niet van.

Komt het bekend voor? Jammer, want jullie hadden er nou echt zo’n zin in. Nou misschien is het dan een idee om eens te kijken wat wij voor jullie kunnen doen.
Wij kunnen een programma samenstellen, waarbij we proberen dat iedereen zich vermaakt. Dat een gedeelte van de groep iets doet, bijvoorbeeld kooklessen en wijnproeverij, terwijl de anderen bruinbakken op het strand. Of er staan polopaardjes klaar, waarmee je de prachtige natuur van de Emporda kan verkennen, terwijl de anderen gaan golven. Het zijn voorbeelden van de vele dingen die er te doen zijn. Wij kunnen het regelen!

Voor het verblijf hebben we een prachtige locatie uitgezocht; Mas Petit de La Bisbal. Een prachtige oude masia met mooie appartementen, waarbij je niets te kort komt. Dit is de basis van waar alles gebeurt. Mocht je zelf al een verblijf hebben geregeld, dan kunnen we desgewenst alleen de activiteiten verzorgen.

kijk op onze site www.comewithme.nl naar de mogelijkheden of neem contact op; info@comewithme.nl

comewithme-2

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken