skip to Main Content
Gratis Spaanse lessen volgen door video’s te bekijken van een professionele taalleraar

Gratis Spaanse lessen volgen door video’s te bekijken van een professionele taalleraar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Wie wil het nou niet, de Spaanse taal leren en dan ook nog op een relatief makkelijke en snelle manier. Dat kan nu met de op YouTube geplaatste video lessen op het kanaal “De Spaanse Taal Club”. Op dit videokanaal en op de eigen website plaatst leraar Gus Shifman elke woensdag nieuwe video lessen. Hij werkt al jaren in Amsterdam bij spaanslerenamsterdam.com en vond het gewoon leuk en vooral voor de Spanje geïnteresseerden praktisch om gratis video lessen aan te bieden. Op dit moment zijn er zeven lessen te vinden op het YouTube kanaal maar er komen meer lessen aan.

De Spaanse Taal Club is een initiatief om mensen te helpen Spaans te leren vanaf nul. Er is een YouTube kanaal “De Spaanse Taal Club” en een eigen website “despaansetaalclub.com”. Op de site kunnen mensen naast de filmpjes ook veel oefeningen en tests vinden. Elke woensdag wordt er een nieuwe video geplaatst op het YouTube kanaal en de eigen website. Als je jezelf dus aanmeldt voor het YouTube kanaal krijg je een melding wanneer er een nieuwe video te vinden is.

Op de website wordt weliswaar gesproken van de Spaanse taal leren met een Latijns Amerikaans klankje maar al met al komt het Spaans in Spanje en het Spaans in Latijns Amerika min of meer met elkaar overeen. Naast de gratis video lessen die op YouTube en op deze pagina te vinden zijn, is er ook de mogelijkheid om via Skype sessies met de leraar privélessen te volgen. Deze lessen zijn een mix tussen een gewoon gesprek met iemand in een bar en een Spaanse les met uitgebreide tekst en uitleg.

Dit is les 1:

Dus voor diegenen die deze lente of zomer Spanje gaan bezoeken en het Spaans redelijk snel onder de knie willen krijgen of de Spaanse taalkennis nieuw leven willen inblazen, zijn de video’s van De Spaanse Taal Club een leuke, persoonlijke en gemakkelijke mogelijkheid.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken