skip to Main Content
San Juan feesten eindigen met twee doden door stieren

San Juan feesten eindigen met twee doden door stieren

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

toro3MADRID – Er zijn gedurende de afgelopen San Juan feesten twee inwoners van Spanje om het leven gekomen nadat zij door stieren op de horens werden genomen. Het betreft twee verschillende ongevallen in Extremadura en Tarragona.

In de plaats Coria in Extremadura overleed een 43 jarige man toen deze tweemaal door een stier op de horens werd genomen. De man nam niet actief deel aan de festiviteiten en bevond zich op het moment van de aanval van de stier achter de veiligheidshekken. Deze konden echter niet voorkomen dat de kwade stier de horens op de bezoeker richtte en hem tweemaal doorboorde in de maag en borst. De man werd snel naar het ziekenhuis gebracht maar overleed daar aan de gevolgen van de aanval.

In een ander ongeval werd een 80 jarige toeschouwer door een stier op de horens genomen in de plaats Ampolla in de provincie Tarragona, Catalonië. Het 80 jarige slachtoffer was een fanatiek stierenliefhebber dus wellicht ziet hij het als een eer om door een stier gedood te zijn. Deze stier doorboorde de man met beide brandende horens (dat is traditie in Ampolla) tijdens het lokale San Juan feest. Ook hij overleed later in het ziekenhuis van Tortosa – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken