skip to Main Content
Man vermoordt zijn vrouw op een weg achter populaire camping in Salou en meldt zich bij de politie

Man vermoordt zijn vrouw op een weg achter populaire camping in Salou en meldt zich bij de politie

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Een 43-jarige Marokkaanse man heeft zichzelf zondagmorgen aangegeven bij de Catalaanse Mossos d’Esquadra politie van Salou/Vila-Seca nadat hij zijn vrouw had vermoord en het dode lichaam van zijn vrouw in een auto op een weg achter de populaire camping Sanguli in de gemeente Salou had achtergelaten. Het voorval deed zich voor op de T-325 weg tussen de kustplaatsen Cambrils en Salou, pal achter de populaire camping.

Rond 8.15 uur zondagmorgen meldde zich een Marokkaanse man bij het kantoor van de Catalaanse politie op de grens tussen Salou en Vila-Seca met de mededeling dat hij zijn vrouw had vermoord en had achtergelaten in de auto. De politie twijfelde geen moment en reed snel naar de plaats toe waar de auto volgens de man was achtergelaten. Langs de kant van de Cami de Cavet weg achter de populaire Camping Sanguli stond de Peugeot 206 auto met daarin op de bijrijdersstoel het levenloze lichaam van een 29-jarige Marokkaanse vrouw, inwoonster van Cambrils.

De vrouw bleek met messteken om het leven te zijn gebracht. De dader meldde in zijn verklaring dat het tweetal een grote ruzie had gekregen waarbij de man zijn vrouw meerdere keren neerstak. Toen hij merkte dat de vrouw niet meer leefde besloot hij zichzelf bij de politie aan te geven. De politie behandelt de zaak als een geval van huiselijk geweld of partnergeweld.

Het afgelopen weekend zijn er weer twee vrouwen, een in Salou en een in Sevilla, om het leven gekomen waardoor er in een half jaar tijd alweer 31 vrouwen zijn vermoord door hun (ex)man of (ex)vriend. Zeven van hen woonden in de deelstaat Madrid, vijf in de regio’s Castilla-La Mancha en Andalusië, vier in Catalonië, drie in de Comunidad Valenciana, twee in zowel Galicië als op de Canarische Eilanden en nog een een vrouw in Navarra, Extremadura en Murcia. Er zijn overigens ook mannen door hun (ex)vrouw of (ex)vriendin vermoord in Spanje maar daar heeft bijna niemand het over in de statistieken.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 18 reacties
 1. Ja die muggenzifters bederven het leesplezier. Ben van opleiding vertaalster, maar doe niet mee aan dit kinderachtig gedrag.
  Een kind wijs je op taalfouten, maar een volwassene is ongepast. Al heel blij dat jullie ons dagelijks verwennen met topics.

  1. Dat hoop je dan ja. Ze waren blijkbaar al een tijd uit elkaar maar om iemand 40 keer neer te steken … Geen idee wat er in zo’n iemands hoofd omgaat op dat moment

 2. Beste Remco,
  Bedankt voor elke dag je nieuwsbrief.
  Ik vraag één ding…………….kun je zulke mensen die met dat commentaar dat ze altijd maar herhalen niet blokkeren in je mail. Die betweters.
  Die bederven altijd alles weer.

 3. beste is om niet meer te reageren op die muggenzifters, nu en dan een “steekske” in een tekst en die lullen begrijpen het wel, amaai hun kinderen alhoewel ik hoop dat ze er geen hebben, leven zonder fouten moet verschrikkelijk zijn voor die kinderen en ja voor de redactie `pfffff je zou voor minder
  allee waar blijft de volgende muggenzifter??????’

 4. Als ik de reactie van bovenstaande mensen lees, denk ik zware maaltijd gehad.
  Tot tien tellen is niet makkelijk.
  Waarschijnlijk ook bij deze Marokkaan het geval,triest.

 5. wat een muggenzifter , heb zo pas ook zo een kreng buiten gezet , weet ook altijd over iemand anders te zeuren , van wat er allemaal zo verkeerd doen , daarmede hebben ze het dan nooit over zich zelf ! misschien was dat ook zo een zeur , en zijn die zijn stoppen doorgeslagen , enfin bij nader inzien heeft die zich zelf aangegeven , en is er blijkbaar van overtuigt dat het beter was er aangifte van te doen , maar hij is er wel van af , kost hem misschien 2 jaar , dus veel goedkoper dan er mee opgezadeld te blijven !

  1. Wat een gore onzin, als een relatie niet werkt is het zaak om ieder een andere kant op te gaan maar niemand heeft het recht een ander lichamelijk en geestelijk leed aan te doen, het is echt weer een macho antwoord…… bah

 6. Wat een gezeur, en volgens mij staat het nog helemaal goed ook!!
  Wij genieten in ieder geval van SpanjeVandaag, maar niet van die z…..!

 7. Altijd staan er schrijffouten/dt fouten in uw teksten, nu reeds in de titel : Man vermoord+t = tegenwoordige tijd derde persoon enkelvoud van werkwoord vermoorden dus t van derde persoon toevoegen aan de stam van werkwoord . Wanneer u schrijft :” man vermoord” dan werd hijzelf vermoord dus slachtoffer ipv dader.
  Bedankt

  1. Wat gaat die uitbreiding van de spellingspolitie toch hard! Get a life Marleen en ga lekker les geven aan kinderen of zo.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken