Dit zijn de nieuwste wolkenkrabbers in Benidorm waar nog appartementen te koop zijn

Dit zijn de nieuwste wolkenkrabbers in Benidorm waar nog appartementen te koop zijn
Beeld: 123rf

Dit zijn de nieuwste wolkenkrabbers in Benidorm waar nog appartementen te koop zijn

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – De bouw van wolkenkrabbers of hoge appartementencomplexen blijft doorgaan in de kustplaats Benidorm en er zijn op dit moment nog in zeven ‘rascacielos’ appartementen te koop, al vanaf 87.000 euro volgens de website Idealista.es. De bekendste wolkenkrabber is natuurlijk de InTempo waar al veel over geschreven is maar er zijn er meer die appartementen in de aanbieding hebben zoals in Benidorm Beach, Kronos Benidorm, Sunset Cliffs, Sunset Waves, Delfin Tower en Torre Sakura.

Benidorm heeft op dit moment in totaal 64 torens die tussen de 198 meter (InTempo) en 82 meter hoog zijn (Hotel RH Victoria). InTempo is met 198 m het hoogste gebouw van Benidorm gevolgd door het Gran Hotel Bali met 186 m en Torre Lúgano met 158 m. 25 torens zijn hoger dan 100 meter, het aantal meters wat in Spanje gezien wordt als de grens om een ‘rascacielos’ genoemd te worden terwijl vanaf 150 meter gesproken wordt van een ‘rascacielos alto’. 

Beeld: Idealista.es

Kronos Benidorm

In deze wolkenkrabber van 40 verdiepingen hoog zijn de goedkoopste appartementen te vinden met prijzen vanaf 87.000 euro terwijl de duurste rond de 400.000 euro kosten. In Kronos Benidorm is plaats voor appartementen, duplex en studio woningen tussen de 46 en 109 m2. Meer info HIER.

Beeld: Idealista.es

InTempo

De bekendste wolkenkrabber van Benidorm waar het wonen of het hebben van een vakantiewoning iets duurder is met appartementen vanaf 263.000 euro, of meer dan één miljoen euro als je het geld hebt. Het heeft 14 jaar geduurd om deze 40 verdiepingen tellende wolkenkrabber van bijna 200 meter hoogte en de bekende diamant in het midden voltooid werd. Het is wel meteen het hoogste gebouw van Benidorm geworden. Meer info HIER.

Beeld: Idealista.es

Benidorm Beach

De wolkenkrabber Benidorm Beach heeft 30 verdiepingen en 220 appartementen van 2, 3 of 4 slaapkamers. Wonen in Benidorm Beach kan al vanaf 289.000 euro voor een twee slaapkamer appartement van 103 m2 of vanaf 820.000 euro voor een 150 m2 groot appartement met vier slaapkamers. Meer info HIER.

Beeld: Idealista.es

Sunset Waves

Met 30 verdiepingen hoog kan ook de Sunset Waves een wolkenkrabber genoemd worden. Het gaat om twee torens waar appartementen met twee slaapkamers te koop zijn vanaf 330.000 euro voor 110 m2 of 800.000 euro voor drie slaapkamer appartement van 200 m2. Meer info HIER.

Beeld: Idealista.es

Sunset Cliffs

Sunset Cliffs bestaat uit twee torens met in totaal 280 appartementen verdeeld over 122 woningen in de eerste toren van 24 verdiepingen en 158 appartementen in de tweede toren van 30 verdiepingen. Appartementen zijn te koop vanaf 333.000 euro voor twee slaapkamers en twee badkamers of meer dan 900.000 euro voor vier slaapkamers en twee badkamers. Meer info HIER.

Beeld: Idealista.es

Torre Sakura

De kleinste toren van de wolkenkrabbers in deze lijst is de Torre Sakura met 20 verdiepingen en 76 appartementen, allemaal met zeezicht. De goedkoopste appartementen kosten 188.000 euro (+btw) en hebben slechts een slaapkamer en zijn 70 m2 groot. De duurste appartementen zijn in de verkoop vanaf 850.000 euro (+btw) voor 165 m2. Meer info HIER.

Beeld: Idealista.es

Delfin Tower

De Delfin Tower is een project in ontwikkeling en wordt vlak aan het strand van Benidorm gebouwd. Het gebouw bestaat uit 22 verdiepingen met 44 woningen van 2, 3 of 4 slaapkamers. Het is echter ook meteen de duurste toren want de goedkoopste prijzen beginnen pas bij 840.000 euro voor twee slaapkamers terwijl de prijzen boven de 1,1 miljoen euro komen voor de grootste appartementen. Meer info HIER.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.