skip to Main Content
Duitse rapper neemt videoclip op Ibiza op en verkoopt dat als Santorini
YouTube

Duitse rapper neemt videoclip op Ibiza op en verkoopt dat als Santorini

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Duitse rap video over Santorini opgenomen op Ibiza

YouTube

IBIZA – De Duitse rapper Summer Cem heeft op het Balearen eiland Ibiza een videoclip opgenomen en heeft dat op YouTube geplaatst als Santorini, wat ook de titel is van het lied. Het is niet de eerste keer dat Ibizz een probleem is wat betreft opnames. Zo nam Netflix een film op met de naam Ibiza maar werden veel scènes opgenomen in Dubrovnik.

De videoclip van Summer Cem is op Youtube reeds meer dan zeven miljoen keer bekeken. In de video zijn stranden en diverse plaatsen waaronder de chiringuitos op Ibiza te zien terwijl het gebracht wordt alsof het opgenomen is op het Griekse eiland Santorini.

De video kan gezien worden als een promotie voor Ibiza maar helaas wordt er nergens melding van gedaan in de video. Buiten het feit dat er veel details te zien zijn van Ibiza lijkt het niet veel op Santorini aangezien dat een vulkanisch eiland is en de stranden donker zand hebben.

Bekijk de video en oordeel zelf.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Och , niks nieuws. Als ik zie hoeveel blogs over Spanje bestaan enkel alleen in Nederlandse taal waar men zelden of nooit eigen fotos gebruikt of zelfs fotos gebruikt van italiaanse stranden, turkse oorden. Griekse eilanden en zo verder …..leidt dit tot onnodige zoektochten bij veel mensen die op zoek gaan naar dat mooie “Spaanse” plekje ?

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by