George Clooney voor de koffie op ezel en fiets in Madrid

George Clooney voor de koffie op ezel en fiets in Madrid
Beeld: Twitter

MADRID – Mocht je toevallig deze dagen in Madrid zijn kijk dan niet raar op als je een man met grijze baard voorbij ziet komen op een fiets of een ezel en een doos koffie onder zijn arm. Het gaat in dat geval om George Clooney die voor opnames van reclamespots voor Nespresso in de regio Madrid is. 

Wellicht herken je de man niet meteen want hij heeft inmiddels een grote grijze baard maar fans zullen zeker hun hoofd omdraaien om naar George Clooney te kijken. De 58-jarige beroemde acteur is in de stad en regio Madrid voor opnames voor zijn geliefde koffie van Nespresso.

Zo was de acteur in Madrid in de wijk Salamanca waar hij tegenover Calle Velazquez nr. 39 te zien was. Daar zat Clooney blijkbaar op een fiets met een doos Nespresso koffiecapsules onder zijn arm. Dat deed George niet alleen want samen met hem was ook de actrice Brie Larson te zien. Beiden zullen te zien zijn in nieuwe reclamefilmpjes voor het wereldbekende koffiemerk.

Naast het bezoek aan Madrid waren de 58-jarige George Clooney en 29-jarige Brie Larson ook te zien in het 28.000 inwoners tellende dorp/stad Navalcarnero (Madrid). Daar zat George op een ezel terwijl Brie op een paard naast hem liep bij de Plaza de Segovia in het toeristische deel van het dorp.

Van Nespresso naar Netflix

Gedurende de zomer was George Clooney ook in Spanje toen hij op Tenerife naar locaties zocht voor de nieuwe Netflix productie ‘Good morning, midnight’, een verfilming van het gelijknamige boek. 

Het is een post-apocalyptisch verhaal dat gaat over Augustine (George Clooney), een eenzame wetenschapper op een research basis. Hij doet onderzoek naar het universum om het ontstaan van de tijd te vinden. Hij probeert contact te maken met de crew van het ruimteschip de Aether die probeert terug te keren naar de Aarde. 

Opnames voor deze nieuwe Netflix productie zullen in oktober (ook op Tenerife) beginnen. 

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneer  
Abonneren op
leo

Leuk om hem weer eens in een film te zien, vooral als je net elke dag een aflevering ER hebt gekeken waar zijn verhaal begon. Ondertussen zitten we in het 15e laatste seizoen.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.