Search
menu
Search

George Clooney voor de koffie op ezel en fiets in Madrid

Oeps ... foto ontbreekt!

George Clooney voor de koffie op ezel en fiets in Madrid

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Mocht je toevallig deze dagen in Madrid zijn kijk dan niet raar op als je een man met grijze baard voorbij ziet komen op een fiets of een ezel en een doos koffie onder zijn arm. Het gaat in dat geval om George Clooney die voor opnames van reclamespots voor Nespresso in de regio Madrid is. 

Wellicht herken je de man niet meteen want hij heeft inmiddels een grote grijze baard maar fans zullen zeker hun hoofd omdraaien om naar George Clooney te kijken. De 58-jarige beroemde acteur is in de stad en regio Madrid voor opnames voor zijn geliefde koffie van Nespresso.

Zo was de acteur in Madrid in de wijk Salamanca waar hij tegenover Calle Velazquez nr. 39 te zien was. Daar zat Clooney blijkbaar op een fiets met een doos Nespresso koffiecapsules onder zijn arm. Dat deed George niet alleen want samen met hem was ook de actrice Brie Larson te zien. Beiden zullen te zien zijn in nieuwe reclamefilmpjes voor het wereldbekende koffiemerk.

Naast het bezoek aan Madrid waren de 58-jarige George Clooney en 29-jarige Brie Larson ook te zien in het 28.000 inwoners tellende dorp/stad Navalcarnero (Madrid). Daar zat George op een ezel terwijl Brie op een paard naast hem liep bij de Plaza de Segovia in het toeristische deel van het dorp.

Van Nespresso naar Netflix

Gedurende de zomer was George Clooney ook in Spanje toen hij op Tenerife naar locaties zocht voor de nieuwe Netflix productie ‘Good morning, midnight’, een verfilming van het gelijknamige boek. 

Het is een post-apocalyptisch verhaal dat gaat over Augustine (George Clooney), een eenzame wetenschapper op een research basis. Hij doet onderzoek naar het universum om het ontstaan van de tijd te vinden. Hij probeert contact te maken met de crew van het ruimteschip de Aether die probeert terug te keren naar de Aarde. 

Opnames voor deze nieuwe Netflix productie zullen in oktober (ook op Tenerife) beginnen. 

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?