George Clooney voor de koffie op ezel en fiets in Madrid

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
George Clooney voor de koffie op ezel en fiets in Madrid
Beeld: Twitter

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Mocht je toevallig deze dagen in Madrid zijn kijk dan niet raar op als je een man met grijze baard voorbij ziet komen op een fiets of een ezel en een doos koffie onder zijn arm. Het gaat in dat geval om George Clooney die voor opnames van reclamespots voor Nespresso in de regio Madrid is. 

Wellicht herken je de man niet meteen want hij heeft inmiddels een grote grijze baard maar fans zullen zeker hun hoofd omdraaien om naar George Clooney te kijken. De 58-jarige beroemde acteur is in de stad en regio Madrid voor opnames voor zijn geliefde koffie van Nespresso.

Zo was de acteur in Madrid in de wijk Salamanca waar hij tegenover Calle Velazquez nr. 39 te zien was. Daar zat Clooney blijkbaar op een fiets met een doos Nespresso koffiecapsules onder zijn arm. Dat deed George niet alleen want samen met hem was ook de actrice Brie Larson te zien. Beiden zullen te zien zijn in nieuwe reclamefilmpjes voor het wereldbekende koffiemerk.

Naast het bezoek aan Madrid waren de 58-jarige George Clooney en 29-jarige Brie Larson ook te zien in het 28.000 inwoners tellende dorp/stad Navalcarnero (Madrid). Daar zat George op een ezel terwijl Brie op een paard naast hem liep bij de Plaza de Segovia in het toeristische deel van het dorp.

Van Nespresso naar Netflix

Gedurende de zomer was George Clooney ook in Spanje toen hij op Tenerife naar locaties zocht voor de nieuwe Netflix productie ‘Good morning, midnight’, een verfilming van het gelijknamige boek. 

Het is een post-apocalyptisch verhaal dat gaat over Augustine (George Clooney), een eenzame wetenschapper op een research basis. Hij doet onderzoek naar het universum om het ontstaan van de tijd te vinden. Hij probeert contact te maken met de crew van het ruimteschip de Aether die probeert terug te keren naar de Aarde. 

Opnames voor deze nieuwe Netflix productie zullen in oktober (ook op Tenerife) beginnen. 

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.