skip to Main Content
George Clooney voor de koffie op ezel en fiets in Madrid
Twitter

George Clooney voor de koffie op ezel en fiets in Madrid

MADRID – Mocht je toevallig deze dagen in Madrid zijn kijk dan niet raar op als je een man met grijze baard voorbij ziet komen op een fiets of een ezel en een doos koffie onder zijn arm. Het gaat in dat geval om George Clooney die voor opnames van reclamespots voor Nespresso in de regio Madrid is. 

Wellicht herken je de man niet meteen want hij heeft inmiddels een grote grijze baard maar fans zullen zeker hun hoofd omdraaien om naar George Clooney te kijken. De 58-jarige beroemde acteur is in de stad en regio Madrid voor opnames voor zijn geliefde koffie van Nespresso.

Zo was de acteur in Madrid in de wijk Salamanca waar hij tegenover Calle Velazquez nr. 39 te zien was. Daar zat Clooney blijkbaar op een fiets met een doos Nespresso koffiecapsules onder zijn arm. Dat deed George niet alleen want samen met hem was ook de actrice Brie Larson te zien. Beiden zullen te zien zijn in nieuwe reclamefilmpjes voor het wereldbekende koffiemerk.

Naast het bezoek aan Madrid waren de 58-jarige George Clooney en 29-jarige Brie Larson ook te zien in het 28.000 inwoners tellende dorp/stad Navalcarnero (Madrid). Daar zat George op een ezel terwijl Brie op een paard naast hem liep bij de Plaza de Segovia in het toeristische deel van het dorp.

Van Nespresso naar Netflix

Gedurende de zomer was George Clooney ook in Spanje toen hij op Tenerife naar locaties zocht voor de nieuwe Netflix productie ‘Good morning, midnight’, een verfilming van het gelijknamige boek. 

Het is een post-apocalyptisch verhaal dat gaat over Augustine (George Clooney), een eenzame wetenschapper op een research basis. Hij doet onderzoek naar het universum om het ontstaan van de tijd te vinden. Hij probeert contact te maken met de crew van het ruimteschip de Aether die probeert terug te keren naar de Aarde. 

Opnames voor deze nieuwe Netflix productie zullen in oktober (ook op Tenerife) beginnen. 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Leuk om hem weer eens in een film te zien, vooral als je net elke dag een aflevering ER hebt gekeken waar zijn verhaal begon. Ondertussen zitten we in het 15e laatste seizoen.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken