skip to Main Content
Miss Barcelona is de knapste vrouw van Spanje

Miss Barcelona is de knapste vrouw van Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

missworld1aBARCELONA – De 22 jarige Mireia Lalaguna is sinds dit weekend Miss World España oftewel de knapste vrouw van Spanje. Op de tweede plaats eindigde Miss Asturias en op de derde plaats Miss Islas Baleares. Uit handen van Miss World España 2014 ontving de nieuwe Catalaanse/Spaanse schone de tickets om deel te nemen aan de Miss World verkiezing die gehouden wordt in China eind dit jaar.

Tijdens het gala wat gehouden werd in Estepona (Málaga) moest een professionele jury na diverse rondes een keuze maken uit diverse Spaanse dames zoals die van Tarragona, Málaga, Baskenland en Melilla. Een van de meest opvallende verschijningen was Miss Cádiz Ángela Ponce, een Miss Transseksueel die niet verder kwam dan de eerste ronde dit keer.

Uiteindelijk werd het de 22 jarige Mireia die er met de titel vandoor ging en de nieuwe Miss World España werd en dus ook de nieuwe kandidate voor de Miss World verkiezingen 2015. Tijdens de verkiezing werd er niet gevraagd naar de politieke mening van Mireia want het is natuurlijk vreemd dat een Catalaanse vrouw juist nu Spanje’s mooiste is geworden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken