Hoe is het met de deelnemers aan en inwoners van Polopos (video’s)

Hoe is het met de deelnemers aan en inwoners van Polopos
Beeld: RTL4

Hoe is het met de deelnemers aan en inwoners van Polopos (video’s)

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GRANADA – Op zondag schreven we over Donna en Mark, twee van de deelnemers aan het RTL4 realityprogramma ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ dat alweer drie maanden geleden eindigde op tv. Dat het programma en de deelnemers nog steeds leven bij onze lezers blijkt uit de vele vragen die we kregen over hoe het is met de overige kandidaten. Daarom deze video updates van de koppels/families.

Terwijl Donna en Mark hun vakantie appartement ‘Stay inn shape’ klaar hebben en in de verhuur hebben gedaan, zijn ook de overige deelnemers nog steeds actief in Polopos. De winnaars Thysa en Wijnand wonen nog steeds in Polopos en zijn aan het verbouwen en zullen binnenkort hun barretje openen, net zoals Juani en John die nog steeds klussen, de familie Rutten die druk bezig is met de camperplaats en Christiaan, Kirsten en Lucas.

Diverse van hen hebben het na afloop van het RTL4 programma druk gehad met het ontvangen en rondleiden van Nederlandse en Belgische toeristen die naar Polopos kwamen om het dorp, de inwoners, de deelnemers en de omgeving te leren kennen. Nu is de rust weer enigszins teruggekeerd in Polopos maar de deelnemers zijn nog wel actief om hun dromen verder uit te werken.

Video’s

Ondertussen hebben diverse koppels op YouTube een kanaal geopend om te vloggen en de geïnteresseerden op de hoogte te houden van het wel en wee in Polopos en het uitwerken van hun droom. Hieronder zijn enkele video’s te zien van Donna en Mark, de Familie Rutten en Thysa en Wijnand (wij kunnen geen video’s vinden van de overige deelnemers).

Extra video

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.