Search
menu
Search

Hoe is het met de deelnemers aan en inwoners van Polopos (video’s)

Oeps ... foto ontbreekt!

Hoe is het met de deelnemers aan en inwoners van Polopos (video’s)

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GRANADA – Op zondag schreven we over Donna en Mark, twee van de deelnemers aan het RTL4 realityprogramma ‘Het Spaanse Dorp: Polopos’ dat alweer drie maanden geleden eindigde op tv. Dat het programma en de deelnemers nog steeds leven bij onze lezers blijkt uit de vele vragen die we kregen over hoe het is met de overige kandidaten. Daarom deze video updates van de koppels/families.

Terwijl Donna en Mark hun vakantie appartement ‘Stay inn shape’ klaar hebben en in de verhuur hebben gedaan, zijn ook de overige deelnemers nog steeds actief in Polopos. De winnaars Thysa en Wijnand wonen nog steeds in Polopos en zijn aan het verbouwen en zullen binnenkort hun barretje openen, net zoals Juani en John die nog steeds klussen, de familie Rutten die druk bezig is met de camperplaats en Christiaan, Kirsten en Lucas.

Diverse van hen hebben het na afloop van het RTL4 programma druk gehad met het ontvangen en rondleiden van Nederlandse en Belgische toeristen die naar Polopos kwamen om het dorp, de inwoners, de deelnemers en de omgeving te leren kennen. Nu is de rust weer enigszins teruggekeerd in Polopos maar de deelnemers zijn nog wel actief om hun dromen verder uit te werken.

Video’s

Ondertussen hebben diverse koppels op YouTube een kanaal geopend om te vloggen en de geïnteresseerden op de hoogte te houden van het wel en wee in Polopos en het uitwerken van hun droom. Hieronder zijn enkele video’s te zien van Donna en Mark, de Familie Rutten en Thysa en Wijnand (wij kunnen geen video’s vinden van de overige deelnemers).

Extra video

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?