skip to Main Content
Ken jij onze andere websites over Spanje al?
123rf

Ken jij onze andere websites over Spanje al?

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Op dit moment lees je het actuele Spanje nieuws op SpanjeVandaag, onze nieuwspagina met elke dag het actuele Spaanse nieuws vertaald naar het Nederland en andere informatie artikelen geschreven door onze redactie. Maar wist je dat SpanjeVandaag onderdeel is van onze SpanjeSites groep waar we nog meer informatieve websites hebben voor alle Spanje liefhebbers?

Voor diegene die het nog niet wisten, SpanjeSites bestaat uit 6 websites over Spanje zoals SpanjeVandaag met het actuele nieuws, onze NIEUWE website SpanjeWeetjes als vraagbaak over Spanje, SpanjeTopTien met leuke top-10 lijstjes en WikiSpanje als encyclopedie.

Doelgroep

Onze websites zijn bedoeld voor de Nederlands sprekende inwoners van Spanje of de Nederlanders en Belgen die regelmatig voor werk of vakantie naar Spanje reizen. Met de websites van de overkoepelende organisatie SpanjeSites kun je makkelijk op de hoogte blijven van het laatste en meest actuele nieuws, de laatste interessante advertenties, de bedrijven van Nederlanders en Belgen in Spanje en veel achtergrondinformatie en verhalen om zo meer te weten te komen over Spanje.

Websites

 NIEUW : SpanjeWeetjes is de grootste vraagbaak over Spanje! Alles over de cultuur, geschiedenis, tradities, statistieken, gastronomie, aantal inwoners, geschiedenis, het geloof, politiek, bevolking, bijzonderheden, kaarten, toerisme, 60-plus info, gezondheid, nuttige en handige info en algemene informatie over Spanje >> GA NAAR WEBSITE

Op SpanjeAdvertenties kunnen geïnteresseerden GRATIS advertenties plaatsen over van alles en nog wat met als enige voorwaarde dat het Spanje te maken moet hebben. Het plaatsen van advertenties is in principe GRATIS maar makelaars moeten een bedrag betalen om te voorkomen dat er alleen maar woningen worden aangeboden op SpanjeAdvertenties >> GA NAAR WEBSITE (sinds 1 juni 2019 gesloten)

Op SpanjeTopTien plaatsen we elke week meerdere leuke, interessante, informatieve en wetenswaardige lijsten over de meest uiteenlopende zaken die met Spanje te maken hebben. De lijsten hebben allemaal als onderwerp iets wat met Spanje te maken heeft en worden regelmatig bijgewerkt door de redactie >> GA NAAR WEBSITE

Op WikiSpanje kun je terecht als je meer wilt leren over Spanje, over de cultuur, de geschiedenis, de gastronomie, de monumenten, achtergrondverhalen, het even in Spanje, mooie foto’s of video’s over Spanje wilt bekijken, etc. Het is op WikiSpanje ook mogelijk een eigen verhaal te plaatsen door deze op te sturen naar de redactie die dan bekijkt of het interessant genoeg is voor WikiSpanje >> GA NAAR WEBSITE

Op SpanjeVandaag brengen we elke dag het laatste en meest actuele nieuws over Spanje. Naast eigen geschreven verhalen en specials, speurt de redactie elke dag de Spaanse media af op zoek naar interessant Spanje nieuws voor de Nederlanders en Belgen die de Spaanse taal nog niet machtig zijn. Daarnaast zijn er op de voorpagina van SpanjeVandaag veel links te vinden naar andere interessante websites over Spanje >> GA NAAR WEBSITE

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken