skip to Main Content
Doe mee en kies jouw gast-vriendelijkste stad van Spanje

Doe mee en kies jouw gast-vriendelijkste stad van Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Recent hebben we de resultaten geplaatst van een onderzoek naar de meest gastvrije steden van Spanje waarbij Barcelona en Madrid hoog scoorden. Het onderzoek van Travelbird was echter over de hele wereld en dus is het voor ons tijd om een soortgelijk onderzoek te houden maar dan alleen met betrekking tot Spanje. Doe dus ook mee en geef jouw mening over de meest gastvrije en toeristvriendelijke stad van Spanje.

Over het algemeen zijn de meeste buitenlandse bezoekers het met elkaar eens dat de Spanjaarden een gastvrij volk zijn. Dat is ook een van de kenmerken van het toeristische Spanje al kan de vriendelijkheid op sommige plaatsen ver te zoeken zijn, zeker als het zeer toeristische plaatsen zijn. Bij het beoordelen van de onderstaande steden moet je wel rekening houden met je persoonlijke ervaringen om de keuze zo eerlijk mogelijk te laten zijn.

Mocht je nog ander steden in gedachten hebben dan kun je dat ons laten weten door een reactie te plaatsen. Wij hebben ons beperkt tot 18 van de grootste en bekendste steden van Spanje, anders wordt de lijst wel erg lang 😉

We hebben overigens nog meer rankinglijsten waar je jouw mening kunt geven. Bekijk ze allemaal via deze link.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
  1. Voor mij is Valencia de place to be !
    Onze rondreis in Andalusië was ook fantastisch met Malaga,Granada,Cordoba en Sevilla.

  2. Toeristische steden waar de obers verplicht moeten glimlachen en dus nep vriendelijk zijn, zullen waarschijnlijk hoog storen.

  3. Belachelijk zo’n onderzoek naar de vriendelijkste stad. Een stad of dorp heeft vele elementen waar je tevreden of niet over kan zijn en ook je eigen gemoedstoestand is bepalend.

  4. jammer dat alleen de grote steden voorang krijgen ken genoeg vriendelijke dorpjes kleine stadjes die helaas er niet bij staan
    grtz

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken