skip to Main Content
Mercadona is op zoek naar tijdelijke medewerkers voor Pasen en de zomer

Mercadona is op zoek naar tijdelijke medewerkers voor Pasen en de zomer

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – De populaire Spaanse supermarktketen Mercadona is begonnen met de zoektocht naar nieuw tijdelijk personeel voor de campagnes van de Semana Santa (Pasen) en de zomermaanden. Gedurende die maanden is het altijd drukker dan normaal bij de supermarkten en heeft veel vast personeel vakantie waardoor er dus extra man/vrouwkracht nodig is. Heb je zelf tijd of ken je iemand die wel iets ziet in een vakantiebaantje, dan is dit jouw of hun kans om bij de Mercadona te werken.

Mercadona heeft meer dan 1.600 eigen supermarkt filialen in heel Spanje en bijna overal zoekt de keten nu extra personeel voor de Semana Santa en zomer periodes. Op de website van Mercadona staat specifiek geschreven dat naast een goede basisstudie (Educación Secundaria Obligatoria) men ook speciale waarde hecht aan de kennis van talen zoals Duits en Engels in sommige delen van het land. Dat zal dan met name gelden in die regio’s waar de Mercadona veel bezocht wordt door buitenlanders die daar wonen of op vakantie zijn.

Talen

Gezien het feit dat de Nederlanders en Belgen andere talen onder de knie hebben en in de meeste gevallen de kennis en spraak beter is dan de Spanjaarden (of niet), kan het werken in een Mercadona voor Nederlanders en Belgen die naast het Engels, Duits wellicht het Frans en Nederlands/Vlaams ook het Spaans onder spreken een leuke bijbaan zijn.

Salaris

Mercadona biedt alle nieuwe medewerkers een tijdelijk contract (contrato temporal) met de keuze voor hele of halve dagen (jornada completa en jornada parcial) en een minimum bruto salaris van 1.312 euro per maand voor een hele dag (halve dagen verdienen verhoudingsgewijs minder) en een plus voor een extra taal waarbij er een verbale test wordt gedaan bij de sollicitatie.

Waar

Mercadona schrijft op haar website dat er banen zijn in de provincies A Coruña, Albacete, Alicante, Almería, Badajoz, Barcelona, Cáceres, Cádiz, Castellón, Cuenca, Girona, Huelva, Huesca, Illes Balears, Las Palmas, Lleida, Lugo, Málaga, Murcia, Ourense, Pontevedra, Salamanca, Santa Cruz de Tenerife, Segovia, Sevilla, Soria, Tarragona, Teruel, Valencia, Zamora, Zaragoza.

Bekijk hier de algemene voorwaarden (Condiciones laborales) voor het werken bij Mercadona. Geïnteresseerden kunnen hun curriculum invullen op deze pagina.

Foto: Mercadona.es

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken