skip to Main Content

Duitse man doodgeschoten bij stoplichten in l’Álfaz del Pi

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) De politie heeft in l’Álfaz del Pi een dode man aangetroffen in een bij stoplichten stilstaande zwarte Mercedes met Deense nummerplaten. De auto met daarin het levenloze lichaam van een Duitse man, werd gevonden op de N-332 in de richting van Benidorm.

De Guardia Civil werd rond 7 uur ´s-morgens gebeld met de mededeling dat er schoten gelost waren bij de El Albir stoplichten in l’Álfaz del Pi. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen ze een zwarte Mercedes, met het dak van de cabriolet naar beneden, aan met daarin het lichaam van een 45 jarige Duitse man. Getuigen wisten al snel te melden dat er ten tijde van de schoten een motorrijder was gezien die de schoten heeft gelost. Niet ver van de auto vond de politie de lege hulzen.

De neergeschoten Duitse man was 45 jaar oud en werkte in een lokale tweedehands auto dealer in El Albir. Al zijn het motief en de daders vooralsnog onbekend, toch gaat de politie ervan uit dat het om een afrekening gaat in het criminele circuit. Het onderzoek loopt nog.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend