Nederlandse Van Gogh komt met spectaculaire expositie naar Málaga (beëindigd)

Nederlandse Van Gogh komt met spectaculaire expositie naar Málaga
Beeld: vangogh.es

Nederlandse Van Gogh komt met spectaculaire expositie naar Málaga (beëindigd)

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Nadat de multimedia expositie ‘Van Gogh Alive’ op 26 februari haar deuren heeft gesloten in Madrid zal de expositie verhuizen naar Málaga. In de hoofdstad van de Costa del Sol zal ‘Van Gogh Alive’ tussen 9 maart en 9 juni te bewonderen zijn. Kaarten zijn reeds via deze website te bestellen.

De ‘Van Gogh Alive’ expositie heeft eerder in Spanje de steden Sevilla, Alicante en Madrid aan gedaan en nu zal het de beurt zijn aan Málaga . Het gaat dus om een rondreizende multimedia expositie van de bekendste werken van Van Gogh maar dan op een bijzondere wijze.

‘Van Gogh Alive’ is niet zomaar een expositie en heeft bezoekersrecords in 45 steden op vier continenten weten te verbreken. Dit keer is het dus de beurt aan Málaga waar de expositie tussen 9 maart en 9 juni op de Paseo de la Farola te zien zal zijn.

Tijdens de multimedia expositie kunnen bezoekers genieten van de bekendste kunstwerken van de Nederlandse schilder maar dan op een manier waarbij de moderne technologie met de traditionele kunst hand in hand samen gaat. Men maakt daarbij gebruik van de zogenaamde SENSORY4 techniek waarmee men een interessante en unieke beleving kan presenteren.

Er zullen meer dan 3.000 foto’s van Van Gogh’s bekendste werken te zien zijn op grote schermen waarbij dit continue verandert en er een spectaculaire expositie wordt gevormd.

Het ‘Van Gogh Alive’ is geopend tussen 9 maart en 9 juni van dinsdag tot en met donderdag tussen 10 en 21 uur en op vrijdag, zaterdag en feestdagen van 10 tot 22 uur. Entreekaarten kunnen via DEZE WEBSITE gekocht worden en hebben een prijs van 14 euro in het weekend en 12 euro op weekdagen. Kinderen betalen 9 euro, 65-plussers 10 euro en studenten 12 euro.

Een voorproefje (foto’s: www.vangogh.es )

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.