Search
menu
Search

Nederlandse Van Gogh komt met spectaculaire expositie naar Málaga (beëindigd)

Oeps ... foto ontbreekt!

Nederlandse Van Gogh komt met spectaculaire expositie naar Málaga (beëindigd)

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Nadat de multimedia expositie ‘Van Gogh Alive’ op 26 februari haar deuren heeft gesloten in Madrid zal de expositie verhuizen naar Málaga. In de hoofdstad van de Costa del Sol zal ‘Van Gogh Alive’ tussen 9 maart en 9 juni te bewonderen zijn. Kaarten zijn reeds via deze website te bestellen.

De ‘Van Gogh Alive’ expositie heeft eerder in Spanje de steden Sevilla, Alicante en Madrid aan gedaan en nu zal het de beurt zijn aan Málaga. Het gaat dus om een rondreizende multimedia expositie van de bekendste werken van Van Gogh maar dan op een bijzondere wijze.

‘Van Gogh Alive’ is niet zomaar een expositie en heeft bezoekersrecords in 45 steden op vier continenten weten te verbreken. Dit keer is het dus de beurt aan Málaga waar de expositie tussen 9 maart en 9 juni op de Paseo de la Farola te zien zal zijn.

Tijdens de multimedia expositie kunnen bezoekers genieten van de bekendste kunstwerken van de Nederlandse schilder maar dan op een manier waarbij de moderne technologie met de traditionele kunst hand in hand samen gaat. Men maakt daarbij gebruik van de zogenaamde SENSORY4 techniek waarmee men een interessante en unieke beleving kan presenteren.

Er zullen meer dan 3.000 foto’s van Van Gogh’s bekendste werken te zien zijn op grote schermen waarbij dit continue verandert en er een spectaculaire expositie wordt gevormd.

Het ‘Van Gogh Alive’ is geopend tussen 9 maart en 9 juni van dinsdag tot en met donderdag tussen 10 en 21 uur en op vrijdag, zaterdag en feestdagen van 10 tot 22 uur. Entreekaarten kunnen via DEZE WEBSITE gekocht worden en hebben een prijs van 14 euro in het weekend en 12 euro op weekdagen. Kinderen betalen 9 euro, 65-plussers 10 euro en studenten 12 euro.

Een voorproefje (foto’s: www.vangogh.es)

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?