skip to Main Content
Nederlandse Van Gogh komt met spectaculaire expositie naar Málaga
vangogh.es

Nederlandse Van Gogh komt met spectaculaire expositie naar Málaga

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Nadat de multimedia expositie ‘Van Gogh Alive’ op 26 februari haar deuren heeft gesloten in Madrid zal de expositie verhuizen naar Málaga. In de hoofdstad van de Costa del Sol zal ‘Van Gogh Alive’ tussen 9 maart en 9 juni te bewonderen zijn. Kaarten zijn reeds via deze website te bestellen.

De ‘Van Gogh Alive’ expositie heeft eerder in Spanje de steden Sevilla, Alicante en Madrid aan gedaan en nu zal het de beurt zijn aan Málaga. Het gaat dus om een rondreizende multimedia expositie van de bekendste werken van Van Gogh maar dan op een bijzondere wijze.

‘Van Gogh Alive’ is niet zomaar een expositie en heeft bezoekersrecords in 45 steden op vier continenten weten te verbreken. Dit keer is het dus de beurt aan Málaga waar de expositie tussen 9 maart en 9 juni op de Paseo de la Farola te zien zal zijn.

Tijdens de multimedia expositie kunnen bezoekers genieten van de bekendste kunstwerken van de Nederlandse schilder maar dan op een manier waarbij de moderne technologie met de traditionele kunst hand in hand samen gaat. Men maakt daarbij gebruik van de zogenaamde SENSORY4 techniek waarmee men een interessante en unieke beleving kan presenteren.

Er zullen meer dan 3.000 foto’s van Van Gogh’s bekendste werken te zien zijn op grote schermen waarbij dit continue verandert en er een spectaculaire expositie wordt gevormd.

Het ‘Van Gogh Alive’ is geopend tussen 9 maart en 9 juni van dinsdag tot en met donderdag tussen 10 en 21 uur en op vrijdag, zaterdag en feestdagen van 10 tot 22 uur. Entreekaarten kunnen via DEZE WEBSITE gekocht worden en hebben een prijs van 14 euro in het weekend en 12 euro op weekdagen. Kinderen betalen 9 euro, 65-plussers 10 euro en studenten 12 euro.

Een voorproefje (foto’s: www.vangogh.es)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. Zijn geld zeker niet waard. Zijn er naartoe geweest met een echte Van Gogh kenner. We waren allemaal ontgoocheld. Je steekt er niets op en weet niet waar je moet kijken. Platte commerce die niets met kunst heeft te maken.

  2. Hallo, ik wil de tickets online kopen. Je dient een paspoortnr in te geven. Een Belgische identiteitskaart wordt niet erkend. Kan iemand de organisatie daarvan verwittigen??

  3. Deze “mediashow” was eerder al in Alicante te zien. Vergis u niet ; er is geen enkel werk van Vincent te zien, enkel projecties op muren, vloeren en plafonds waar de bezoekers vrij en dwars doorlopen. Samengevat : een commerciële bedoening met veel prularia te koop. Als je echt Van Gogh wil zien en beleven ga dan naar Kröller-Müller of het Van Gogh museum.

    1. Ik heb deze multimedia expositie ook in Alicante gezien en vond het echt een ervaring. Ook mijn vriendinnen met wie ik was. Wij zijn 2x blijven zitten. Het was heel duidelijk aangegeven dat het een multimedia experience betrof en geen expositie. Zeer de moeite waard.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken