De Seat fabriek bij Barcelona wordt corona vaccinatieplaats

De Seat fabriek bij Barcelona wordt corona vaccinatieplaats
Beeld: Seat.es

De Seat fabriek bij Barcelona wordt corona vaccinatieplaats

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Eerder schreven we al over de plannen om grote ruimtes zoals de Sagrada Familia kerk en het Camp Nou voetbalstadion van FC Barcelona als corona-vaccinatie plaatsen te gaan gebruiken. Nu komt daar de grote seat fabriek in Martorell nabij Barcelona bij.

De directie van autofabrikant Seat heeft gemeld dat men gebruik gaat maken van een of een groot deel van de fabriekshallen om mensen tegen het coronavirus te vaccineren.

Dat zal dan niet alleen bedoeld zijn voor de werknemers van de fabriek en hun familieleden maar ook voor alle inwoners van de omgeving die volgens het corona-vaccinatieplan gevaccineerd zullen worden wanneer dat op massale wijze gaat gebeuren.

Het nieuws werd bekend gemaakt door de president van Seat Wayne Griffiths en de voorlopige regiopremier Pere Aragonés. Daarbij werd ook bekend gemaakt dat het medisch personeel van Seat verantwoordelijk zal zijn voor het vaccineren. Dat zal wel gedaan worden op aanwijzen en volgens de planning van de regionale overheid.

Op diverse plaatsen in Spanje is men al begonnen met het vaccineren van personen die tot een van de leeftijdsgroepen of vaccinatie doelgroepen horen. Dat gebeurde al in Sevilla en Madrid bij voetbalstadions.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.