skip to Main Content

Filmfestival Málaga van start

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – (Redactie) Zaterdag is het veertiende filmfestival van de stad Málaga van start gegaan met de presentatie van de nieuwe film “Para que sirve un oso” van regisseur Tom Fernández. Gedurende acht dagen zullen 17 nieuwe Spaanse filmproducties vertoond worden aan het publiek. Het Teatro Cervantes zal worden omgetoverd tot groot filmparadijs om het publiek, waaronder veel nationale en internationale gasten, te ontvangen.

Veel films zullen vertoond worden in het Teatro Cervantes maar ook el Albéniz, het Teatro Echegaray, het Rectorado UMA, de bioscoop Yelmo de Vialia, het hoofdkantoor van Turismo Andaluz, de plaza de la Merced, de calle Larios en la Constitución zullen allemaal betrokken worden bij het filmfestival om de stad om te toveren tot filmstad. Overal zullen films te zien zijn, documentaires bekeken kunnen worden of gepraat worden over films en alles wat daarmee te maken heeft.

Voor de prijzen van de entreekaarten en eventuele andere mogelijkheden en data van filmvoorstellingen, kun je op deze website kijken.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend