skip to Main Content
Politie op zoek naar “goudverver(s)” in Rincón de la Victoria, Málaga

Politie op zoek naar “goudverver(s)” in Rincón de la Victoria, Málaga

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

goud-1MÁLAGA – De politie van de plaats Rincón de la Victoria is op zoek naar de persoon of personen die verantwoordelijk zijn voor het goudveren van divers straatmeubilair in de stad. De dader of daders hebben inmiddels al een bank, prullenbak, fontein en een schommel goud geverfd.

De agenten van de politie staan voor een raadsel, wie oh wie verft het straatmeubilair goud. Is het een grap of is het een teken, niemand weet wat de dader of daders willen zeggen met het verven van het straatmeubilair. Francisco Salado, de burgemeester van Rincón de la Victoria, zei in een verklaring dat dit feit zich de laatste week heeft afgespeeld en hoopt dat de verantwoordelijken zich vrijwillig melden.

Inmiddels is ook de lokale politie op zoek naar de “schilders” en zal men extra controleren. Ook heeft men de bewoners gevraagd een oogje in het ziel te houden en eventueel verdachten te melden bij de politie.

Tot nu toe hebben de verantwoordelijken vier stuks straatmeubilair geverfd: een bankje naast de Gemeentelijke Bureau voor Toerisme, een prullenbak op het Kerkplein, een fontein en een prullenbak op de Plaza de la Constitución en een schommel in het kinderspeelpark gelegen in het centrale deel van de promenade – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken