skip to Main Content
Amazon Spanje biedt de mogelijkheid voor een Prime abonnement van een maand

Amazon Spanje biedt de mogelijkheid voor een Prime abonnement van een maand

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Degene die in Spanje wonen en bij het Amerikaanse online warenhuis hun spullen bestellen en thuis laten bezorgen hadden tot nu toe twee mogelijkheden. Of gewoon bestellen en in de meeste gevallen bijbetalen voor het bezorgen of lid worden van Amazon Prime en per jaar 19,95 euro betalen voor gratis bezorging, 24-uurs bezorging en nog meer voordelen. Degene die niet zoveel bestellen hebben nu een derde mogelijkheid.

Sinds enkele weken is het mogelijk om voor 4,99 euro per maand lid te worden van Amazon Prime. Met dit maandelijkse bedrag, wat maandelijks vernieuwd kan worden, krijg je gratis bezorging binnen 24 uur bij miljoenen producten, gratis bezorging binnen 2 of 3 dagen bij nog meer miljoenen producten, lidmaatschap voor het streamen van Amazon Video films en series en nog meer voordelen waar niet heel veel mensen gebruik van zullen maken (foto’s, opslag in de cloud).

Het normale lidmaatschap kost in Spanje 19,95 euro per jaar wat neerkomt op 1,66 euro per maand wat het goedkoopste Amazon lidmaatschap van Europa is. De eerste 30 dagen zijn gratis bij een abonnement waarna men 19,95 euro betaalt en men op elk gewenst moment het lidmaatschap kan opzeggen.

Amazon wordt steeds groter in Spanje en er komen steeds meer Prime klanten bij. Officiële cijfers zijn er niet maar wat wel duidelijk is, is het feit dat een lidmaatschap in Spanje samen met Italië het goedkoopste is van Europa met 19,95 euro per maand. In Groot Brittannië kost dit bijvoorbeeld 89,21 euro, in de Verenigde Staten 84,21 euro, Duitsland 69 euro en in Frankrijk 49 euro (vanaf 31/03 komt daar 5,99 euro bij). Daar moet wel bij gezegd worden dat men in de duurste landen ook Kindle (boeken) en Music inclusief heeft waardoor het pakket dus ook uitgebreider is.

In oktober 2017 werd echter wel bekend dat Amazon in Spanje van plan is om de prijzen te verhogen omdat 19,95 euro niet rendabel is. Er zijn geruchten dat Amazon de prijzen wil verdubbelen of zelfs verdrievoudigen in Spanje waarbij wellicht de optie Music (te vergelijken met Spotify met 50 miljoen liedjes) erbij kan komen. Officieel heeft Amazon echter nog niets aangekondigd over prijsverhogingen in Spanje.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
    1. maar het kan ook makkeljk zijn tijdens bijvoorbeeld de kersttijd of black friday om slechts voor een maand lid te worden. Maar het gaat er natuurlijk om dat er meer gekocht wordt.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken