skip to Main Content
80-jarige vrouw gewond na botsing met step-rijdster in Gandia
Archieffoto

80-jarige vrouw gewond na botsing met step-rijdster in Gandia

VALENCIA – Deze maandagmorgen is in Gandia een 80-jarige vrouw gewond geraakt toen zij van achteren omver werd gereden door een andere vrouw op een elektrische step en ze hard met haar hoofd op de grond terecht kwam. Het is het eerste ongeval met een elektrische step in Gandia en heel de provincie Valencia maar er zijn al veel aanvaringen geweest tussen steppers en voetgangers.

De 80-jarige vrouw liep samen met haar kleinzoon op het trottoir naast het park parque de l’Estació richting de Calle del Magistrat Català op weg naar de school van het kind. Rond 9 uur maandagmorgen werd de oude vrouw van achteren door een 40-jarige vrouw die samen met haar dochter op een elektrische step reed omver gereden.

Volgens getuigen wilde de stepster de wandelende vrouw inhalen en tussen haar en het kleinkind door rijden. Op dat moment draaide de 80-jarige oma zich richting haar kleinkind waarbij ze omver werd gereden en hard met haar hoofd op de stoep terecht kwam.

De oude vrouw verloor echter niet haar bewustzijn en probeerde overeind te komen maar was duizelig. Er werd meteen een ambulance gebeld die de vrouw naar het ziekenhuis bracht voor een uitgebreid onderzoek.

Het is niet bekend hoe de 40-jarige stepster heeft gereageerd en of ze bekeurd werd door de politie. Dagelijks rijden er honderden elektrische steps op de trottoirs in Gandia waarbij het vaak tot woordspelingen komt tussen wandelaars en steppers.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Fietsers, steps, brommers alles rijd overal en nergens, maar nu het vingertje op de steps is gevallen komt dit nu ineens in het nieuws terwijl er dagelijks fietsers op de stoep mensen omver rijden.

  2. Het schijnt dat fietsers ook gewoon op de stoep mogen fietsen? Vaker een aanvaring gehad met zo’n camicazie piloot die dacht dat de hele stoep van hem alleen was…… Hoop voor de omaatje dat de val meeviel……en dat de vrouw en kind hier van geleerd hebben……

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken