Search
menu
Search

80-jarige vrouw gewond na botsing met step-rijdster in Gandia

Oeps ... foto ontbreekt!

80-jarige vrouw gewond na botsing met step-rijdster in Gandia

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Deze maandagmorgen is in Gandia een 80-jarige vrouw gewond geraakt toen zij van achteren omver werd gereden door een andere vrouw op een elektrische step en ze hard met haar hoofd op de grond terecht kwam. Het is het eerste ongeval met een elektrische step in Gandia en heel de provincie Valencia maar er zijn al veel aanvaringen geweest tussen steppers en voetgangers.

De 80-jarige vrouw liep samen met haar kleinzoon op het trottoir naast het park parque de l’Estació richting de Calle del Magistrat Català op weg naar de school van het kind. Rond 9 uur maandagmorgen werd de oude vrouw van achteren door een 40-jarige vrouw die samen met haar dochter op een elektrische step reed omver gereden.

Volgens getuigen wilde de stepster de wandelende vrouw inhalen en tussen haar en het kleinkind door rijden. Op dat moment draaide de 80-jarige oma zich richting haar kleinkind waarbij ze omver werd gereden en hard met haar hoofd op de stoep terecht kwam.

De oude vrouw verloor echter niet haar bewustzijn en probeerde overeind te komen maar was duizelig. Er werd meteen een ambulance gebeld die de vrouw naar het ziekenhuis bracht voor een uitgebreid onderzoek.

Het is niet bekend hoe de 40-jarige stepster heeft gereageerd en of ze bekeurd werd door de politie. Dagelijks rijden er honderden elektrische steps op de trottoirs in Gandia waarbij het vaak tot woordspelingen komt tussen wandelaars en steppers.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?