80-jarige vrouw gewond na botsing met step-rijdster in Gandia

80-jarige vrouw gewond na botsing met step-rijdster in Gandia
Beeld: Archieffoto

80-jarige vrouw gewond na botsing met step-rijdster in Gandia

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Deze maandagmorgen is in Gandia een 80-jarige vrouw gewond geraakt toen zij van achteren omver werd gereden door een andere vrouw op een elektrische step en ze hard met haar hoofd op de grond terecht kwam. Het is het eerste ongeval met een elektrische step in Gandia en heel de provincie Valencia maar er zijn al veel aanvaringen geweest tussen steppers en voetgangers.

De 80-jarige vrouw liep samen met haar kleinzoon op het trottoir naast het park parque de l’Estació richting de Calle del Magistrat Català op weg naar de school van het kind. Rond 9 uur maandagmorgen werd de oude vrouw van achteren door een 40-jarige vrouw die samen met haar dochter op een elektrische step reed omver gereden.

Volgens getuigen wilde de stepster de wandelende vrouw inhalen en tussen haar en het kleinkind door rijden. Op dat moment draaide de 80-jarige oma zich richting haar kleinkind waarbij ze omver werd gereden en hard met haar hoofd op de stoep terecht kwam.

De oude vrouw verloor echter niet haar bewustzijn en probeerde overeind te komen maar was duizelig. Er werd meteen een ambulance gebeld die de vrouw naar het ziekenhuis bracht voor een uitgebreid onderzoek.

Het is niet bekend hoe de 40-jarige stepster heeft gereageerd en of ze bekeurd werd door de politie. Dagelijks rijden er honderden elektrische steps op de trottoirs in Gandia waarbij het vaak tot woordspelingen komt tussen wandelaars en steppers.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.