skip to Main Content

Gemeente Salou met tweede fase Camino de Ronda begonnen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SALOU – (Redactie) De gemeente Salou is met de werkzaamheden begonnen voor het tweede deel van de inmiddels zeer geliefde Camino de Ronda, de wandeling die langs de kustlijn loopt. Het tweede deel van de Camino de Ronda zal 4 kilometer lang zijn en volgens de planning in 2013 af moeten zijn. Dit nieuws wordt door de gemeente strategisch naar buiten gebracht aangezien op 22 mei aanstaande gemeenteverkiezingen zijn en de huidige regerende partij graag positief in het nieuws wil komen, een praktijk die overal in Spanje gebeurd overigens.

De Camino de Ronda is een wandelpad wat vanaf de boulevard van Salou tot het strand van Playa Llarga loopt en eindigt bij het hotel Best Negresco in de wijk Cap Salou. Het gaat hier om een pad wat is aangelegd onder de hotels langs en over het water en de rotsen en met velen trappen om zo via een prachtige wandeling langs enkele onbekende stukjes van Salou te komen.

Als je weer eens in Salou bent moet je zeker dit stuk eens gaan lopen aangezien het zeker de moeite waard is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend