skip to Main Content

Nederlandse Camino Santiago de Compostela wandelaarster ontsnapt aan misbruik

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SANTIAGO DE COMPOSTELA – (NOVUM) Een jonge Nederlandse vrouw die de pelgrimroute naar Santiago de Compostela liep is vrijdag op een haar na ontkomen aan seksueel misbruik. De vrouw werd in de provincie Salamanca belaagd door een naakte man met een bivakmuts op, schrijven Spaanse media.

De vrouw liep tussen Béjar en Cantagallo toen zij werd vastgegrepen door de 43-jarige man, die zich volgens de politie aan haar wilde vergrijpen. De leeftijd van de vrouw is onbekend. Een getuige hoorde de hulpkreten van de Nederlandse en zorgde ervoor dat de man op de vlucht sloeg.

Kort daarop werd in de buurt een verdachte aangehouden. De man, die in zijn auto zat, verzette zich bij zijn arrestatie en sloeg een agent. Hij bleek negen veroordelingen op zijn naam te hebben voor vergelijkbare delicten in de omgeving. (NOVUM)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend