skip to Main Content
Toerist valt van balkon in badplaats Salou en heeft dat overleefd
Visit Salou

Toerist valt van balkon in badplaats Salou en heeft dat overleefd

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Visit Salou

SALOU – Een toerist is op woensdagavond van een balkon gevallen in de populaire badplaats Salou aan de Costa Dorada. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een Britse toerist die van een hoger gelegen balkon naar een lager gelegen balkon wilde gaan in een appartementencomplex gelegen in de Calle Vendrell.

Volgens de regionale krant Diari de Tarragona gaat het waarschijnlijk om een Britse toerist die van een balkon naar beneden was gevallen en deze val heeft overleefd en buiten levensgevaar in het ziekenhuis in Tarragona ligt. Er wordt nog nagegaan of de toeriste dronken was op het moment van de val en waarom deze jongeman gevallen is.

Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een dronken Britse toerist die van het bovenliggende balkon na het balkon daaronder wilde klimmen om bij vrienden of familie op bezoek te gaan. Daarbij is de toerist uitgegleden, naar beneden gevallen en de val wonder boven wonder overleefd. Dit alles gebeurde op niet zo’n grote hoogte dus dat was het geluk van de jongeman.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. De pers werkt zelf mee aan onduidelijk zijn. Kleuren mogen niet meer benoemd worden, afkomst ook niet, dus schep je verwarring zodat de lezer op het verkeerde been staat.
    dit noemen we newspeak.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken