skip to Main Content
Vastgoed- en Verzekeringsaanbod Malimi Costa Blanca: hét verschil in vastgoed

Vastgoed- en Verzekeringsaanbod Malimi Costa Blanca: hét verschil in vastgoed

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

malmi-2

Bij aanvang van uw zoektocht en soms ook daarna bij het aankoopproces van uw nieuwe woning, lijkt het vaak alsof je een stap in het duister zet. Met de persoonlijke begeleiding van éen van de weinige, aan de Costa Blanca actieve ¨gediplomeerde¨ spaanse vastgoedprofessionals , hoeft dit niet zo te zijn.

Met een jarenlange ervaring en een degelijke kennis van de Spaanse vastgoed- en fiscale wetgeving zijn wij in staat om u die onmisbare zekerheid te bieden. Een goede degelijke voorbereiding alvorens u ter plaatse op verkenning gaat is eveneens onontbeerlijk.U kan verblijven in een gezellige studio voor 2personen aan een zeer voordelige prijs , met inbegrip van luchthavenvervoer, ontbijt en lokale verplaatsingen . Als API vastgoedprofessional ( Agentes Inmobiliarios Profesionales ) maken wij hét verschil waarop u kan rekenen!

En er is nog méer ! Een kwalitatieve dienstverlening vóór en ná uw aankoop kan u tot duizenden euro´s besparen! Deze Home-services zoals een degelijk hypotheekadvies , totale bescherming van uw nieuwe woning, of aanvullende after-sales service zoals herstellingen, schilderwerken tot zelfs verbouwingen, worden eveneens ter harte genomen door een gediplomeerd Verzekerings- en Kredietmakelaar en een vakkundig team. Zo komt u nooit voor onplezierige verrassingen te staan ! Een kwalitatief woningaanbod , realistische en eerlijke prijzen en een dienstverlening samen en mét u is onze rode draad en onze garantie voor uw tevredenheid ! Stuur een vrijblijvend mailtje voor méer informatie.

Website: Malimi.eu
Email: info@malimi.eu

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken