skip to Main Content
Arnold Schwarzenegger voor filmopnames op stranden van Lloret de Mar en Blanes

Arnold Schwarzenegger voor filmopnames op stranden van Lloret de Mar en Blanes

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

arnold1aGIRONA – Strandgangers aan de Costa Brava zullen wel even raar hebben opgekeken toen de “Terminator” Arnold Schwarzenegger uit de auto stapte en de stranden van Lloret de Mar en Blanes opliep. De Oostenrijkse/Amerikaanse acteur is in Catalonië aanwezig voor opnames van een reclamespot, waarschijnlijk voor het videospel “Mobile Strike” maar dat is niet helemaal zeker omdat er veel onzeker is rondom de opnames.

Wat wel zeker is, is het feit dat het om de acteur en ex gouverneur van California gaat, Arnold Schwarzenegger. De gespierde man was vorige week ook al gespot in Barcelona waar hij onder andere werd gezien in een restaurant en ook nog eens een paar schoenen kocht voor 90 euro in een El Corte Inglés.

Gedurende zijn verblijf in Spanje heeft hij al het verlaten en verwoeste dorp Belchite in Zaragoza en de Pedrera (mijn) van Garraf bezocht voor opnames. Nu was het de beurt aan Lloret de Mar en Blanes waar opnames werden gemaakt op twee stranden. In het Spaanse bericht is echter niet te lezen over welke stranden het gaat.

Richard Gere

Spanje wordt de laatste tijd veel bezocht door bekendheden en dan met name acteurs. Zo was Mel Gibson in Granada, is Brad Pitt voor filmopnames op Gran Canaria en nam Bruce Willis een Vodafone reclamespot op in Barcelona. Nu is Arnold Schwarzenegger in Barcelona en aan de Costa Brava en Richard Gere is samen met Real Madrid naar Milaan gevlogen voor de Champions League finale zaterdagavond.

Naast steeds meer video, film- en tv-show opnames zoals voor The Game Of Thrones wordt Spanje dus ook steeds meer bezocht door bekendheden en dat is weer goed voor het imago van het land – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken