skip to Main Content
Brabander komt op Spaanse camping aan en ziet daar zijn gestolen caravan staan

Brabander komt op Spaanse camping aan en ziet daar zijn gestolen caravan staan

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

caravan1aGIRONA – Een 49-jarge inwoner uit het Nederlandse Brabant ging deze week op vakantie naar een camping in Blanes aan de Costa Brava en zag daar tot zijn grote verbazing zijn eigen caravan staan die recent in Nederland was gestolen. Deze zeer opmerkelijke ontdekking werd gedaan op 26 mei waarna de man meteen de Nederlandse politie waarschuwde.

De caravan van de Brabander werd op 3 mei uit een stalling in Berkel-Enchot gestolen. Omdat hij toch deze maand op vakantie wilde gaan deed hij dat met een vervangende caravan waarmee hij op de camping in Blanes aankwam.

Nadat hij alles had geïnstalleerd en een wandelingetje ging maken over de camping kon hij zijn ogen niet geloven toen hij zijn eerder die maand gestolen eigen caravan zag staan. Op het moment van schrijven is niet bekend wie de gestolen caravan naar Blanes en dan ook nog naar precies dezelfde camping heeft gebracht maar de politie is een onderzoek gestart. De wonderen zijn de wereld nog niet uit zullen we maar zeggen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken